Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη Space Hellas έργο του ΟΛΘ

Στη Space Hellas ανατέθηκε, ύστερα από διαγωνισμό, η υλοποίηση του λειτουργικού χώρου φιλοξενίας (computer room) της πληροφορικής υποδομής του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (Ο.Λ.Θ.).

Στη Space Hellas έργο του ΟΛΘ
Στη Space Hellas ανατέθηκε, ύστερα από διαγωνισμό, η υλοποίηση του λειτουργικού χώρου φιλοξενίας (computer room) της πληροφορικής υποδομής του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (Ο.Λ.Θ.).

Έργο, που κρίνεται απαραίτητο λόγω της άμεσης ανάγκης δημιουργίας ενός ασφαλούς χώρου στέγασης των υπολογιστικών και δικτυακών συστημάτων και του λοιπού ενεργού εξοπλισμού του Ο.Λ.Θ.

Το νέο computer room θα διαθέτει όλες τις σύγχρονες υποδομές και θα βρίσκεται σε νέα θέση σε εφαρμογή και των απαιτήσεων του κώδικα ασφάλειας λιμενικών εγκαταστάσεων ISPS.

Συγκεκριμένα, για τη δημιουργία των καταλληλότερων υποδομών για τις ανάγκες του computer room, ανατέθηκε στη Space Hellas η αναδιαμόρφωση υπάρχοντος διαθέσιμου χώρου του Ο.Λ.Θ., σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές.

Επίσης, η εταιρία έχει αναλάβει τη μεταφορά των οπτικών ινών στο νέο χώρο, αλλά και την προμήθεια και εγκατάσταση τηλεπικοινωνιακών καμπίνων (racks).

Τέλος, στις συμβατικές υποχρεώσεις της Space Hellas περιλαμβάνονται η εγκατάσταση των απαραίτητων ηλεκτρολογικών και καλωδιακών υποδομών, κλιματισμού, εξαερισμού, πυρασφάλειας, υγρανίχνευσης αλλά και συστημάτων ασφάλειας και επιτήρησης χώρου, όπως και η προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτροπαραγωγού ζεύγους για χρήση σε περίπτωση διακοπής της ηλεκτροδότησης.

Για την ολοκλήρωση της νέας υποδομής του computer room του Ο.Λ.Θ., θα εργαστούν συστηματικά εξειδικευμένοι τεχνικοί και μηχανικοί του υποκαταστήματος της Space Hellas στη Βόρεια Ελλάδα, στοχεύοντας στην ολοκλήρωση του έργου μέχρι το τέλος της θερινής περιόδου.

Η Space Hellas, έχει το πλεονέκτημα να συνδυάζει την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία των επικοινωνιακών δικτύων με τη δομημένη καλωδίωση αλλά και τις σύγχρονες λύσεις στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.

Έτσι, είναι σε θέση να μελετήσει και να προσφέρει αξιόπιστες ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν τη δομημένη καλωδίωση των εσωτερικών τοπικών δικτύων, αλλά και οποιαδήποτε ηλεκτρομηχανολογική υποδομή απαιτηθεί για την κάλυψη των αναγκών ενός σύγχρονου computer room (UPS, κλιματισμό, υγρανίχνευση, πυρανίχνευση κλπ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v