Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Trastor: Ματαίωση Γ.Σ. λόγω ελλείψεως απαρτίας

Η Trastor ανακοινώνει ότι η έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρίας που συνήλθε σήμερα Τρίτη, ματαιώθηκε λόγω ελλείψεως απαρτίας.

Trastor: Ματαίωση Γ.Σ. λόγω ελλείψεως απαρτίας

Η εταιρία Trastor γνωστοποιεί ότι σήμερα Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 09:00 π.μ. συνήλθε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της, στην οποία παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου 10 μέτοχοι, εκπροσωπούντες 3.765.171 μετοχές ήτοι ποσοστό 6,86% επί του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

Λόγω ελλείψεως απαρτίας η γενική συνέλευση ματαιώθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι στη γενική συνέλευση της 20ής Φεβρουαρίου, όπου επρόκειτο να συζητηθεί αίτημα της Τράπεζας Πειραιώς για αλλαγή του Δ.Σ. της εταιρίας, υπήρξε διαφωνία μεταξύ των νομικών συμβούλων της Trastor και της Πειραιώς για το εάν η εταιρία ακινήτων Pasal (που ελέγχει το 37,08% των μετοχών) έχει δικαίωμα ψήφου ή όχι στη Γ.Σ.

Η Πειραιώς που ελέγχει το 33,8% της Trastor υποστηρίζει πως δεν έχει δικαίωμα ψήφου η Pasal, καθώς οι μετοχές της έχουν ενεχυριαστεί.

Η οικογένεια Θεοδωρίδη που ελέγχει τις Trastor και Pasal δεν δέχθηκε το αίτημα της τράπεζας για αναβολή της Γ.Σ. στις 20 Μαρτίου και ψήφισε ώστε να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη στις 24/02 εν μέσω δηλώσεων εκπροσώπου της Πειραιώς για νέες δικαστικές κινήσεις από την πλευρά της.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v