Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Στο Δ.Σ. η νέα εισήγηση για τα τερματικά

Καθοριστική προβλέπεται η τρέχουσα εβδομάδα για τον διαγωνισμό τεχνολογικής αναβάθμισης του ΟΠΑΠ. Η Επιτροπή Αξιολόγησης, αναφέρουν πληροφορίες του euro2day.gr, επιμένει στη θέση της για απόρριψη της προσφοράς της Scientific Games, με βαθμολόγηση μόνο των άλλων δύο προτάσεων, Intralot και G-Tech.

ΟΠΑΠ: Στο Δ.Σ. η νέα εισήγηση για τα τερματικά
Καθοριστική θα είναι αυτή η εβδομάδα για την τύχη του διαγωνισμού τεχνολογικής αναβάθμισης του ΟΠΑΠ. Σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr η Επιτροπή Αξιολόγησης ειναι έτοιμη να αποστείλει ξανά στη διοίκηση του Οργανισμού το αποτέλεσμα της αξιολόγησής της, που όμως δεν αναμένεται να είναι διαφοροποιημένο απο την αρχική εισήγησή της (βλ. ρεπορτάζ στα ”προηγούμενα άρθρα”).

Η επταμελής Επιτροπή Αξιολόγησης, που έχει συσταθεί ως γνωμοδοτικό όργανο για τον Οργανισμό, είχε αποφανθεί ομόφωνα (σ.σ. μαζί με τους καθηγητές που την απαρτίζουν στην άποψη αυτή συντάχθηκαν και δύο μέλη από τον ΟΠΑΠ) στην απόρριψη της πρότασης της αμερικανικής Scientific Games, αρνούμενη να προχωρήσει σε βαθμολόγησή της με το σκεπτικό της παρέκκλισης από τις βασικές προϋποθέσεις που έθετε ο διαγωνισμός.

Η διοίκηση του οργανισμού έστειλε τότε πίσω στην Επιτροπή τη συγκεκριμένη εισήγηση ζητώντας τη συνολική αξιολόγηση και των τριών συμμετεχόντων στον διαγωνισμό (Scientific Games, G-Τech, Intralot).

Η Επιτροπή συνεδρίασε την περασμένη εβδομάδα και η νέα εισήγησή της περιλαμβάνει ξανά την αρχική της θέση, για απόρριψη της πρότασης της Sci Games και βαθμολόγηση των δύο άλλων προτάσεων.

Ο διαγωνισμός, που από την υποβολή των αρχικών προτάσεων τον Ιανουάριο του 2006 έχει ανεξήγητα καθυστερήσει να ολοκληρώσει έστω την πρώτη φάση της τεχνικής αξιολόγησης, θεωρείται κρίσιμος για το μέλλον του ΟΠΑΠ, αφού ο οργανισμός θα κινηθεί εφεξής αυτοδύναμα με οριστική απεξάρτησή του από τις συμφωνίες-δεσμεύσεις τις οποίες έχει έως τώρα με την Intralot.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v