Το Payroll MaSter της Lavisoft στη EuroTraining

Σύμβαση με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης EuroTraining για την εγκατάσταση της λύσης διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού Payroll MaSter υπέγραψε η Lavisoft.

Το Payroll MaSter της Lavisoft στη EuroTraining

Η Lavisoft Συστήματα Πληροφορικής Α.Ε. ανακοινώνει την υπογραφή σύμβασης για εγκατάσταση του συστήματός της Payroll MaSter στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης EuroTraining.

Σύμφωνα με την εταιρία, το Payroll MaSter συμπληρώνει τη φαρέτρα των εφαρμογών της οικογένειας HR MaSter της Lavisoft. Αποτελεί το λογισμικό μιας ολοκληρωμένης λύσης, που έχει στόχο την πλήρη κάλυψη της Διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού μιας επιχείρησης ή οργανισμού. Παρέχει πλήθος δυνατοτήτων και αξιόπιστων λύσεων στον υπεύθυνο μισθοδοσίας, όπως αυτόματη ενημέρωση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας μέσω διαδικτύου, παραμετροποίηση όλων των Αποδοχών Κρατήσεων και Ταμείων, προκειμένου να καλυφθεί κάθε είδους διαφοροποίηση στον υπολογισμό της Μισθοδοσίας από εργαζόμενο σε εργαζόμενο κ.ά.

Όπως σημειώνεται, με το Payroll MaSter η καταχώρηση των μηνιαίων μισθοδοτικών μεταβολών είναι πολύ απλή, αφού πραγματοποιείται μέσα από ένα εύκολο και γρήγορο στο χειρισμό περιβάλλον και ο υπολογισμός της μισθοδοσίας μπορεί να γίνει για ολόκληρη την εταιρία ή για μια ομάδα εργαζομένων, αλλά και για έναν μόνο εργαζόμενο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v