Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή από το ΠΑΣΟΚ

Επίκαιρη ερώτηση για την κατάσταση στον ΟΤΕ κατέθεσαν σήμερα 54 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προς τους υπουργούς Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη και Μεταφορών Μιχ. Λιάπη. Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζουν ότι ”ο ΟΤΕ απαξιώνεται καθημερινά χωρίς σχέδιο, χωρίς πολιτική, χωρίς πυξίδα, βυθισμένος στον κομματισμό, στα σκάνδαλα και στις εσωτερικές και ενδοκυβερνητικές συγκρούσεις.

ΟΤΕ: Επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή από το ΠΑΣΟΚ
Επίκαιρη ερώτηση για την κατάσταση στον ΟΤΕ κατέθεσαν σήμερα 54 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προς τους υπουργούς Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη και Μεταφορών Μιχ. Λιάπη.

Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζουν ότι ”ο ΟΤΕ απαξιώνεται καθημερινά χωρίς σχέδιο, χωρίς πολιτική, χωρίς πυξίδα, βυθισμένος στον κομματισμό, στα σκάνδαλα και στις εσωτερικές και ενδοκυβερνητικές συγκρούσεις. Αποσπασματικές, ανερμάτιστες, ασχεδίαστες, πρόχειρες και απαράδεκτες ”πρωτοβουλίες” ή ”ιδέες” προβάλλονται και αποσύρονται καθημερινά από σχετικούς και άσχετους, χωρίς να υπάρχει υπεύθυνος, αρμόδιος ή ενδιαφερόμενος πραγματικά για τον ΟΤΕ από την κυβέρνηση. Συνεχείς διαρροές κύκλων του ΟΤΕ ή κύκλων της κυβέρνησης αλληλοσυγκρούονται και αλληλοαναιρούνται, με θύμα πάντοτε τον Όμιλο του ΟΤΕ”.

Οι βουλευτές παραθέτουν στην επίκαιρη ερώτηση τις πρωτοβουλίες που βρίσκονται αυτή την περίοδο σε εξέλιξη από πλευράς ΟΤΕ όπως η απορρόφηση των Cosmote και OTEnet, η πώληση της Infote, η απόσχιση της OTE Globe και η ενοποίηση του δικτύου λιανικής μετά την εξαγορά της Γερμανός.

Θεωρούν ότι με τις κινήσεις των τελευταίων ετών ”αποδεικνύεται πλήρως η βαρύτατη κυβερνητική ευθύνη, η ανεπάρκεια της διορισμένης διοίκησης του ΟΤΕ, η αδιαφάνεια, ο κομματισμός, η έλλειψη στρατηγικής και η έλλειψη σχεδίου για μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας μας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, που μεταβάλλεται από την κυβέρνηση της Ν.Δ. από υγιής και κερδοφόρα σε προβληματική”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v