Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στα Σπάτα η νέα έδρα της Βιοσώλ

Η Βιοσώλ ανακοινώνει τη μεταφορά έδρας της εταιρίας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 26-27 Μαΐου από τον Ταύρο στη νέα διεύθυνση στο Δήμο Σπάτων, Θέση Πετρέζα.

Στα Σπάτα η νέα έδρα της Βιοσώλ
Η Βιοσώλ ανακοινώνει τη μεταφορά έδρας της εταιρίας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 26-27 Μαΐου από τον Ταύρο στη νέα διεύθυνση στο Δήμο Σπάτων, Θέση Πετρέζα.

Στο ολιγοήμερο διάστημα από σήμερα και μέχρι την ολοκλήρωση της μεταφοράς το τμήμα μετόχων δεν θα παραλαμβάνει δικαιολογητικά για την μεταβίβαση μετοχών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η μεταφορά των γραφείων ήταν μια από τις ενέργειες που είχαν περιληφθεί στο σχέδιο δράσης της εταιρίας, που είχε εγκριθεί από τους μετόχους στο τέλος του 2005.

Σημειώνεται, πως η στιγμή αυτή είναι μια σημαντική καμπή στην ιστορία της εταιρίας. Η Βιοσώλ εγκαταστάθηκε στον Ταύρο το 1940. Τότε ο Ταύρος ήταν μια γοργά αναπτυσσόμενη βιομηχανική περιοχή και μάλιστα η σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας αναφέρεται στην ανάγκη αποκέντρωσης και μεταφοράς της εταιρίας ”στην βιομηχανική περιοχή εκτός της πόλεως”.

Αναφέρεται, πως σήμερα η οδός Πειραιώς έχει μετατραπεί σε μία κεντρική λεωφόρο της πόλης και τίποτα δεν θυμίζει την απόμερη σχεδόν εξοχική περιοχή που εγκαταστάθηκε η εταιρία τότε.

Εξήντα επτά χρόνια αργότερα πολλά έχουν αλλάξει, είδαμε την βιομηχανία να αναπτύσσεται στην Ελλάδα και κατόπιν να υποχωρεί, είδαμε την χώρα να μεταλλάσσεται και να προοδεύει, η επιβίωση της εταιρίας μας εξαρτάται από την ικανότητα της να συλλάβει το νόημα κάθε εποχής και να προσαρμοσθεί σε αυτό. ”Ελπίζουμε ότι η κίνηση της μεταφοράς των γραφείων και της κεντρικής αποθήκης μας σε νέες, μεγάλες και σύγχρονες εγκαταστάσεις συμβάλλει στην ενδυνάμωση της εταιρίας”.

Η Βιοσώλ συνεχίζει δραστηριότητες εμπορικές και βιομηχανικές που ξεκίνησαν στον Πειραιά το 1886, είναι λοιπόν συνηθισμένη να προσαρμόζεται στο πνεύμα κάθε εποχής για να αναπτύσσεται και να προοδεύει.

Η επόμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων θα γίνει τον Ιούνιο στα νέα γραφεία της εταιρίας και έτσι οι μέτοχοι θα έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν και μόνοι τους την άνεση και την λειτουργικότητα του χώρου.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου κτιρίου είναι εμβαδόν κτιρίων 3,500 τετραγωνικά μέτρα σε ένα οικόπεδο περίπου εννέα στρεμμάτων. Επίσης το κτίριο έχει σημαντικές υποδομές για την λειτουργία του σαν κέντρο διανομής με θέσεις για την σύγχρονη διακίνηση μέχρι 11 φορτηγών αυτοκινήτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v