Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπιτσάκος: Στρατηγικός επενδυτής η Diorasis International

Η είσοδος στρατηγικού επενδυτή στην Γ&Π Μπιτσάκος θα επιτρέψει στην εταιρία να υλοποιήσει τον αναπτυξιακό της σχεδιασμό επεκτείνοντας το παραγωγικό της δυναμικό και εξάγοντας τα προϊόντα της στις διεθνείς αγορές.

Μπιτσάκος: Στρατηγικός επενδυτής η Diorasis International
Στην απόκτηση πλειοψηφικού ποσοστού στην εταιρία Υδατοκαλλιέργειες Γ&Π Μπιτσάκος προχώρησε η εταιρία διαχείρισης επενδυτικών κεφαλαίων Diorasis International.

Στη βάση της από έτους συμφωνίας μεταξύ των δύο μερών, η ολοκλήρωση μέσω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας θα επιτρέψει στην Μπιτσάκος Α.Ε. να υλοποιήσει τον αναπτυξιακό της σχεδιασμό επεκτείνοντας το παραγωγικό της δυναμικό και εξάγοντας τα προϊόντα της στις διεθνείς αγορές.

Ο νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας κ. Γιώργος Μομφερράτος δήλωσε σχετικά: «Η Diorasis International διακρίνοντας τις αναπτυξιακές προοπτικές του κλάδου των ιχθυοκαλλιεργειών στην Ελλάδα επένδυσε στην εταιρία Γ&Π Μπιτσάκος Α.Ε. Στόχος της επένδυσης είναι η εξασφάλιση της απαραίτητης ρευστότητας για την λειτουργία της εταιρίας και η σημαντική διεύρυνση των δραστηριοτήτων της».

Ο κ. Γιώργος Μπιτσάκος, διευθύνων σύμβουλος της Μπιτσάκος Υδατοκαλλιέργειες Α.Ε. τόνισε: «Μετά από αρκετούς μήνες διαπραγματεύσεων η ολοκλήρωση της επένδυσης αυτής, αποδεικνύει την εμπιστοσύνη της Diorasis International στη δυναμική της εταιρίας. Μπαίνουμε πλέον σε τροχιά ανάπτυξης, και προχωρούμε στην υλοποίηση του επιχειρηματικού μας σχεδίου που εστιάζει στην ισχυροποίηση του ρόλου της Μπιτσάκος στην ελληνική αγορά και την ενίσχυση του εξαγωγικού της προσανατολισμού».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v