Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλουμυλ: Μέρισμα 0,083 ευρώ για τη χρήση 2006

Τη διανομή μερίσματος ύψους 0,083 ευρώ ανά μετοχή, ενέκρινε μεταξύ άλλων η ετήσια γενική συνέλευση της Αλουμυλ Μυλωνάς που συνήλθε σήμερα 23 Μαΐου, με απαρτία 71,15%.

Αλουμυλ: Μέρισμα 0,083 ευρώ για τη χρήση 2006
Τη διανομή μερίσματος ύψους 0,083 ευρώ ανά μετοχή, ενέκρινε μεταξύ άλλων η ετήσια γενική συνέλευση της Αλουμυλ Μυλωνάς που συνήλθε σήμερα 23 Μαΐου, με απαρτία 71,15%.

Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι κάτοχοι των μετοχών στη λήξη της συνεδρίασης της Πέμπτης, 24/5/2007.

Από την Παρασκευή, ημέρα αποκοπής, 25/5/2007, οι μετοχές της Αλουμυλ Μυλωνάς θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα μερίσματος χρήσεως 2006. Η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη, 5/6/2007 μέσω της Τράπεζας Πειραιώς.

Επίσης, εκλέχτηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο αποτελείται από τους: Γεώργιο Αλεξάνδρου Μυλωνά, Ευαγγελία Αλεξάνδρου Μυλωνά, Ευτυχία χήρα Αλεξάνδρου Μυλωνά (εκτελεστικά μέλη), Γεώργιο Ιωάννου Δουκίδη, (μη εκτελεστικό μέλος), Αναστάσιο Χρήστου Αλεξανδρίδη και Αριστείδη Στυλιανού Πλουμπή (ανεξάρτητα - μη εκτελεστικά μέλη).

To Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

1. Γεώργιο Αλεξάνδρου Μυλωνά: Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο, εκτελεστικό μέλος.

2. Ευαγγελία Αλεξάνδρου Μυλωνά: Αντιπρόεδρο και Γενική Δντρια, εκτελεστικό μέλος.

3. Ευτυχία χήρα Αλεξάνδρου Μυλωνά: εκτελεστικό μέλος.

4. Γεώργιο Ιωάννου Δουκίδη: μη εκτελεστικό μέλος.

5 & 6. Αναστάσιο Χρήστου Αλεξανδρίδη και Αριστείδη Στυλιανού Πλουμπή: ανεξάρτητα και μη εκτελεστικά μέλη.

Τέλος, αποφασίστηκε η εξουσιοδότηση στο Δ.Σ. για τη διαπραγμάτευση των όρων και την απόφαση έκδοσης ενός ή και περισσοτέρων κοινών ομολογιακών δανείων, χωρίς δικαίωμα διαπραγμάτευσης σε οργανωμένες αγορές και χωρίς δικαίωμα μετατροπής του σε μετοχές από τους ομολογιούχους δανειστές. Η εξουσιοδότηση ορίζεται έως του ποσού των 100 εκ. ευρώ. Έτσι, ελαφρύνεται η χρηματοοικονομική δαπάνη και προγραμματίζεται ορθότερα η διακίνηση διαθεσίμων κεφαλαίων της εταιρίας.



Αναφορικά με τα αποτελέσματα του τριμήνου, οι ρυθμοί ανάπτυξης πωλήσεων και κερδοφορίας του Ομίλου είναι καθαρά ανοδικοί, ανώτεροι των προβλέψεων και θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες κατά πάγια τακτική και σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή νομοθεσία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v