Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fashion Box: Απόφαση για θυγατρική στη Ρουμανία

Την ίδρυση αυτόνομης θυγατρικής εταιρίας στη Ρουμανία κατά το β’ εξάμηνο του 2007 ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρίας Fashion Box κατά τη διάρκεια της σημερινής τακτικής γενικής συνέλευσής της. Διάθεση δωρεάν μετοχών (1ν/10π).

Fashion Box: Απόφαση για θυγατρική στη Ρουμανία
Την ίδρυση αυτόνομης θυγατρικής εταιρίας στη Ρουμανία κατά το β’ εξάμηνο του 2007 ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρίας Fashion Box κατά τη διάρκεια της σημερινής τακτικής γενικής συνέλευσής της.

Σημειώνεται ότι η εταιρία διέθετε ήδη παρουσία στη συγκεκριμένη αγορά μέσω της συνεργασίας που διαθέτει και την οποία θα διατηρήσει με την Elmec Sport.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της, έως το τέλος του 2007 θα δημιουργήσει στη Ρουμανία και το πρώτο αυτόνομο κατάστημα της φίρμας.

Σε ό,τι αφορά τα θέματα της συνέλευσης, αποφασίστηκε η διανομή μερίσματος 0,04 ευρώ ανά μετοχή αυξημένο κατά 26,3% σε σχέση με το 2005.

Η αποκοπή του μερίσματος θα γίνει στις 29/5 κα η έναρξη πληρωμής στις 6/6.

Επιπλέον, η εταιρία αποφάσισε την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της με κεφαλαιοποίηση μη διανεμηθέντων κερδών, καθώς και διανομή νέων μετοχών.

Συγκεκριμένα, η αύξηση αφορά σε 234.375 ευρώ, θα εκδοθούν 781.250 νέες ονομαστικές μετοχές, και θα διανεμηθούν σε αναλογία 1 νέα για κάθε 10 παλαιές μετοχές.

Τέλος, η τακτική γενική συνέλευση αποφάσισε την επαναγορά ιδίων μετοχών έως ποσοστού 1% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας (85.937 μετοχές) στο προσεχές 12μηνο, με εύρος τιμής 1,5 έως 3,5 ευρώ.

Πέννυ Κούτρα

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v