Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΤΕ: Περιοδεία Τ. Αράπογλου στη Θράκη

Συνεχίζει τις επισκέψεις του στις διάφορες περιοχές της χώρας ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας κ. Τάκης Αράπογλου, με σκοπό συναντήσεις με επιχειρηματίες, πελάτες της τράπεζας. Αυτή τη φορά ο κ. Αράπογλου πραγματοποίησε περιοδεία στη Θράκη.

ΕΤΕ: Περιοδεία Τ. Αράπογλου στη Θράκη
Συνεχίζει τις επισκέψεις του στις διάφορες περιοχές της χώρας ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας κ. Τάκης Αράπογλου, με σκοπό συναντήσεις με επιχειρηματίες, πελάτες της τράπεζας.

Αυτή τη φορά ο κ. Αράπογλου πραγματοποίησε περιοδεία στη Θράκη, όπου επισκέφθηκε και τους τρεις νομούς (Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης), συζήτησε με τους επιχειρηματίες και απαντώντας σε ερωτήσεις τους τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Εθνική Τράπεζα ανέπτυξε τη στεγαστική και την καταναλωτική πίστη, ικανοποιώντας τις αντίστοιχες ανάγκες των πελατών της. Και ταυτόχρονα συνεισέφερε στην ενίσχυση των αναπτυξιακών προοπτικών της χώρας.



Επιπλέον, επισήμανε ότι η εξαγορά της Finansbank αναβαθμίζει τον περιφερειακό ρόλο του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας, ο οποίος διαθέτει πλέον σύνολο ενεργητικού άνω των 75 δισ. ευρώ, πελάτες άνω των 11 εκατ. και δίκτυο που υπερβαίνει τα 1.400 καταστήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι περισσότερα από τα μισά καταστήματα της τράπεζας βρίσκονται εκτός Ελλάδας. Σε ό,τι αφορά τη Finansbank, τα πρόσφατα αποτελέσματα την τοποθετούν ανάμεσα στις πιο γοργά αναπτυσσόμενες τράπεζες, ενώ από πλευράς αποδοτικότητας παραμένει στις πρώτες θέσεις κατάταξης σε ολόκληρη την Ευρώπη, δικαιώνοντας την επενδυτική επιλογή της Εθνικής Τράπεζας.

Σε ομιλίες του στην Αλεξανδρούπολη και στην Κομοτηνή ο κ. Αράπογλου κατέστησε σαφές σε περίπου 600 επιχειρηματίες που συνάντησε σε σχετικές συγκεντρώσεις ότι η Εθνική Τράπεζα στηρίζει και προσεγγίζει τη μικρή και μεσαία επιχείρηση, μέσα από πλήθος υπηρεσιών και προϊόντων, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του νευραλγικού αυτού τομέα της οικονομίας.



Το ανθρώπινο δυναμικό (στελέχη και υπάλληλοι) που υπηρετεί στα καταστήματα της Θράκης είναι εξαιρετικό.

Η ποιότητα του χαρτοφυλακίου στη Θράκη είναι πολύ καλή. Στους τρεις νομούς της αναπτύσσονται δραστηριότητες σε διαφορετικούς τομείς, όχι μόνο από παλαιότερους αλλά και από νέους επιχειρηματίες. Για τον πρόσθετο αυτό λόγο η Εθνική Τράπεζα θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την περαιτέρω ενίσχυση των επιχειρηματιών των τριών νομών.



Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στους τρεις νομούς της Θράκης ο κ. Αράπογλου επισκέφθηκε όλα τα καταστήματα της τράπεζας και συνομίλησε με τους διευθυντές, τα στελέχη και τους υπαλλήλους.

Άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους ανέφερε τις υπάρχουσες προτεραιότητες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v