Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Επενδύσεις 139 εκ. ευρώ το 2007

Επενδύσεις ύψους 139 εκατ. ευρώ προωθεί η διοίκηση του ΟΠΑΠ για το τρέχον έτος. Περίπου 77 εκατ. ευρώ πρόκειται να δαπανηθούν για την ανάπτυξη του νέου on-line συστήματος και την απόκτηση τεχνογνωσίας για την αυτόνομη διαχείριση του ”Πάμε Στοίχημα”, ενώ 30 εκατ. ευρώ για την εγκατάσταση νέου συστήματος πληροφορικής.

ΟΠΑΠ: Επενδύσεις 139 εκ. ευρώ το 2007
Επενδύσεις ύψους 139 εκατ. ευρώ προωθεί η διοίκηση του ΟΠΑΠ για το τρέχον έτος.

Σύμφωνα με τον ετήσιο απολογισμό του 2006, περίπου 77 εκατ. ευρώ πρόκειται να δαπανηθούν για την ανάπτυξη του νέου on-line συστήματος και την απόκτηση τεχνογνωσίας για την αυτόνομη διαχείριση του ”Πάμε Στοίχημα”, ενώ 30 εκατ. ευρώ για την εγκατάσταση νέου συστήματος πληροφορικής.

Για την αναβάθμιση των πρακτορείων του ΟΠΑΠ, που θα ξεκινήσει το καλοκαίρι μέσω της θυγατρικής ΟΠΑΠ Υπηρεσιών, πρόκειται να επενδυθούν 16 εκατ. ευρώ. Περί τα 11 εκατ. ευρώ θα δαπανηθούν για την αναβάθμιση του δικτύου επικοινωνιών του οργανισμού και την εγκατάσταση ενός νέου συστήματος διαχείρισης πληροφοριών.

Στις επενδύσεις που προγραμματίζονται για την τρέχουσα χρήση έχει ενταχθεί και το κόστος σχεδιασμού / ανάπτυξης νέων παιχνιδιών, περιλαμβανομένου του ΜΠΙΝΓΚΟ ΛΟΤΤΟ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v