AVENUE: Αύξηση τζίρου 5,5% το 2014

Άνοδο της τάξης του 5,5% σημείωσε ο τζίρος των καταστημάτων του εμπορικού κέντρου AVENUE το 2014, ενώ σημαντική ενίσχυση κατά 9% εμφάνισε και η επισκεψιμότητα. Στο 93% το ποσοστό κάλυψης εμπορικών μισθώσεων.

AVENUE: Αύξηση τζίρου 5,5% το 2014

Με θετικό πρόσημο «έκλεισε» το 2014 για το εμπορικό κέντρο AVENUE, γεγονός το οποίο αντικατοπτρίζεται στα αποτελέσματα που παρουσιάζει. Συγκεκριμένα, ο τζίρος των καταστημάτων του εμπορικού κέντρου σημείωσε άνοδο της τάξεως του 5,5%, ενώ σημαντική ήταν και η αύξηση στην επισκεψιμότητά του, κατά 9%.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η έντονη δραστηριότητα που χαρακτήρισε το περασμένο έτος περιλαμβάνει και επέκταση στις εμπορικές μισθώσεις του AVENUE, το οποίο παρουσιάζει, πλέον, ποσοστό κάλυψης των επιφανειών εμπορικής μίσθωσης 93%. Η ποικιλία του εμπορικού κέντρου ενισχύθηκε με την ένταξη των καταστημάτων λιανικής TRIUMPH, CELESTINO, ATTRATTIVO αλλά και εστίασης, PASTA and CO.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις στελεχών της εταιρίας, η αγορά αναμένεται να σημειώσει περαιτέρω ανάκαμψη, ενώ με σωστούς χειρισμούς μπορεί να δοθεί «νέος αέρας» στον κλάδο του εμπορίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v