Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Πίσω το μπαλάκι της SciGames στην Επιτροπή!

Το Δ.Σ. του ΟΠΑΠ αποφάσισε να ζητήσει από την Επιτροπή Αξιολόγησης την επανεξέταση της απόφασής της να αποκλείσει από τη συνέχεια των διαδικασιών τη Scientific Games. Δεν υπάρχει προς το παρόν βαθμολογία.

ΟΠΑΠ: Πίσω το μπαλάκι της SciGames στην Επιτροπή!
Ολοκληρώθηκε αργά τη Δευτέρα το βράδυ η συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΠΑΠ στην οποία εξετάστηκε η εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης του οργανισμού, σύμφωνα με την οποία αποκλειόταν η τεχνική πρόταση της Scientific Games από τον μεγάλο διαγωνισμό του ΟΠΑΠ για την τεχνολογική του αναβάθμιση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Επιτροπή Αξιολόγησης με ομόφωνη εισήγησή της είχε αποφανθεί ότι η συγκεκριμένη πρόταση δεν πληρούσε τους όρους του διαγωνισμού και την απέκλειε της διαδικασίας βαθμολόγησης.

Ωστόσο το Δ.Σ. του ΟΠΑΠ αποφάσισε τελικά να ζητήσει από την Επιτροπή Αξιολόγησης να επανεξετάσει την προσφορά της Scientific Games.

Σημειώνεται ότι στη διάρκεια της ημέρας κυκλοφορούσαν πληροφορίες ότι τυχόν αποκλεισμός της, που θα άφηνε πλέον μόνο δύο διαγωνιζομένους μέσα στη διαδικασία, δημιουργούσε ”νομικούς προβληματισμούς” στους συμβούλους της διοίκησης του οργανισμού, ως προς την εξέλιξη του κρίσιμου διαγωνισμού.

Οι άλλοι δύο συμμετέχοντες που αναμένεται να βαθμολογηθούν είναι η αμερικανική G-Τech και η ελληνική Intralot.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης είναι προγραμματισμένο να συνεδριάσει στα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν η απόφαση του Δ.Σ. του ΟΠΑΠ θα επισπεύσει τη συνεδρίασή της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v