Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MPB: Στήριξη από ΕΤΥΚ σε σχέδια για Τ. Κύπρου

Στήριξη στα σχέδια της Marfin Popular δίνει η Ένωση Τραπεζικών Υπαλλήλων Κύπρου, όπως μεταδίδει το κυπριακό site Stockwatch. Σε συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της Marfin τονίστηκε, όπως αναφέρει η ΕΤΥΚ, ότι σκοπός της διοίκησης της Marfin Popular δεν είναι η συγχώνευση με την BOCY, αλλά μια ”πρωτοποριακή συνεργασία προς όφελος και των δύο τραπεζών, ιδίως εκτός συνόρων Κύπρου”.

MPB: Στήριξη από ΕΤΥΚ σε σχέδια για Τ. Κύπρου
Στήριξη στα σχέδια της Marfin Popular δίνει η Ένωση Τραπεζικών Υπαλλήλων Κύπρου, όπως μεταδίδει το κυπριακό site Stockwatch.

Σε εγκύκλιό της αναφέρεται στη συνάντηση που είχε η διοίκηση της Marfin με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Επιχείρησης της τράπεζας την προηγούμενη εβδομάδα, όπου διαπιστώθηκε ”η άκρως ικανοποιητική και επιτυχημένη πορεία της τράπεζας και η σημαντική αύξηση της κερδοφορίας της σε όλους τους τομείς δραστηριότητάς της”.

Όπως μεταδίδει το κυπριακό site, στη συνάντηση συζητήθηκαν και οι τελευταίες εξελίξεις με την Τρ. Κύπρου. Τονίστηκε, όπως αναφέρει η ΕΤΥΚ, ότι σκοπός της διοίκησης της Marfin Popular δεν είναι η συγχώνευση με την BOCY, αλλά μια ”πρωτοποριακή συνεργασία προς όφελος και των δύο τραπεζών, ιδίως εκτός συνόρων Κύπρου”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v