Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: ”Σκοντάφτει” η τεχνική αξιολόγηση

Σε ”νομικούς προβληματισμούς” της τελευταίας στιγμής φαίνεται ότι ”σκοντάφτει” ακόμη και αυτή η τεχνική αξιολόγηση των προσφορών. Οι πληροφορίες θέλουν την προσφορά της Scientific Games να μην προκρίνεται, εντούτοις η εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης θα καθαρογραφεί ”μερικώς” σήμερα από το Δ.Σ. του ΟΠΑΠ, χωρίς βαθμολόγηση για Intralot και G-Tech.

ΟΠΑΠ: ”Σκοντάφτει” η τεχνική αξιολόγηση
Σήμερα αναμένεται να καθαρογραφεί από το Δ.Σ. του ΟΠΑΠ μέρος μόνο της εισήγησης της Επιτροπής Αξιολόγησης του οργανισμού που δόθηκε το Σάββατο και αφορά στη συμμετοχή της Scientific Games στον εν εξελίξει διαγωνισμό (κατ’ ουσία η τεχνική πρόταση της εν λόγω εταιρίας, σύμφωνα με πληροφορίες, ΔΕΝ κρίθηκε προς βαθμολόγηση και προτείνεται η απόρριψή της).

Εν ολίγοις, οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ναι μεν η προσφορά της Scientific Games δεν προκρίνεται από την Επιτροπή Αξιολόγησης, πλην όμως ως τώρα δεν φαίνεται να έχει δοθεί στο Δ.Σ. του ΟΠΑΠ συγκεκριμένη βαθμολογία σε ό,τι αφορά την τεχνική αξιολόγηση των δύο άλλων προσφορών.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στο έργο της Επιτροπής Αξιολόγησης του τεχνικού μέρους των προσφορών, αίφνης το Σάββατο, παρεμβλήθηκαν νομικοί ”προβληματισμοί” ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης των δύο διαγωνιζομένων που παραμένουν στην ”κούρσα”, δηλαδή της Intralot και της G-Tech, με αποτέλεσμα τα μέλη της Επιτροπής (ως μη νομικοί) να θέσουν εύλογα το θέμα στη διοίκηση του οργανισμού.

Η παρεμβολή των όποιων ”προβληματισμών” (την τελευταία στιγμή) δίνει φυσικά λαβές και στον πλέον καλόπιστο στη διατύπωση εικασιών ως προς το κατά πόσο αυτές κατ’ ουσία αποτελούν ή όχι συγκαλυμμένα προσχήματα για να χρονοτριβήσει έτι περαιτέρω η έκδοση απόφασης, γεγονός που είναι πλέον πρόδηλα εις βάρος του ίδιου του οργανισμού.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης θα συνεδριάσει ξανά προς τα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v