Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μεγαλύτερες ταχύτητες ADSL από τον ΟΤΕ

Ακόμα πιο γρήγορη και οικονομικότερη ευρυζωνική πρόσβαση προσφέρει ο ΟΤΕ στο πλαίσιο της στρατηγικής του για τη διάδοση της ευρυζωνικότητας. Με την προσθήκη δύο νέων ονομαστικών ταχυτήτων, 4 και 8 Mbps, ο ΟΤΕ στοχεύει στην ακόμα πιο ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών καταναλωτών και επιχειρήσεων.

Μεγαλύτερες ταχύτητες ADSL από τον ΟΤΕ
Ακόμα πιο γρήγορη και οικονομικότερη ευρυζωνική πρόσβαση προσφέρει ο ΟΤΕ στο πλαίσιο της στρατηγικής του για τη διάδοση της ευρυζωνικότητας.

Με την προσθήκη δύο νέων ονομαστικών ταχυτήτων, 4 και 8 Mbps, ο ΟΤΕ στοχεύει στην ακόμα πιο ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών καταναλωτών και επιχειρήσεων.

Οι νέες ταχύτητες πρόσβασης διατίθενται χάρη στις συστηματικές και ουσιαστικές επενδύσεις του ΟΤΕ και στη δημιουργία νέων ευρυζωνικών υποδομών, οι οποίες αναμένεται να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην διάδοση της ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα.

Ταυτόχρονα, ο ΟΤΕ ανακοινώνει και νέες μειώσεις στα μηνιαία τέλη ADSL πρόσβασης για τις ήδη υπάρχουσες ταχύτητες.

Συγκεκριμένα, οι νέες τιμές, τόσο για τις υφιστάμενες όσο και τις νέες ταχύτητες πρόσβασης ADSL, που θα ισχύσουν από τις 16 Μαΐου 2007, είναι οι εξής:

* Η ταχύτητα πρόσβασης αυξάνεται στα 768 από 192 Kbps και το μηναίο τέλος διαμορφώνεται στα 17,41 ευρώ από 17,53 ευρώ (μεταβολή -0,7%).

* Η ταχύτητα πρόσβασης αυξάνεται στα 1024 από 256 Kbps και το μηναίο τέλος διαμορφώνεται στα 20,83 ευρώ από 22,02 ευρώ (μεταβολή -5,4%).

* Η ταχύτητα πρόσβασης αυξάνεται στα 2048 από 256 Kbps και το μηναίο τέλος διαμορφώνεται στα 27,73 ευρώ από 37,73 ευρώ (μεταβολή -25,6%).

* Νέες ταχύτητες καθιερώνονται τα 4096 από 256 Kbps με μηναίο τέλος τα 35,70 ευρώ και τα 8192 από 384 Kbps με μηναίο τέλος τα 44,03 ευρώ.

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19%.

Οι δύο νέες ταχύτητες θα είναι αρχικά διαθέσιμες στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και σταδιακά σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, από τις 16 Μαΐου, κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να ελέγξει εάν οι νέες ταχύτητες είναι διαθέσιμες στην περιοχή του μέσω της ”μηχανής αναζήτησης διαθεσιμότητας ADSL” που υπάρχει στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.oteshop.gr και www.conn-x.gr.

Από την ίδια ημερομηνία θα ισχύσουν αντίστοιχες μειώσεις και στις τιμές χονδρικής που προσφέρει ο ΟΤΕ σε τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Επιπρόσθετα, στις τιμές χονδρικής, συνεχίζει να ισχύει το εκπτωτικό πακέτο με το οποίο οι πάροχοι κερδίζουν επιπλέον εκπτώσεις έως και 15%.



Η ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας αποτελεί στρατηγική επιλογή του ΟΤΕ. Με τις νέες μειώσεις, τα τελευταία τριάμισι χρόνια οι τιμές για ADSL πρόσβαση έχουν μειωθεί συνολικά από 47% έως και 75%, ανάλογα με την ταχύτητα πρόσβασης. Οι νέες ακόμη υψηλότερες ταχύτητες και οι νέες μειώσεις στις τιμές για ADSL πρόσβαση κάνουν την ευρυζωνικότητα δελεαστική για ακόμα περισσότερους καταναλωτές. Παράλληλα, το δίκτυο ADSL του ΟΤΕ, η ”ραχοκοκκαλιά” της ευρυζωνικότητας την Ελλάδα, αναπτύσσεται συνεχώς, κάνοντας την υπηρεσία διαθέσιμη σε ολοένα και περισσότερους πολίτες, σε περιοχές με ολοένα και μικρότερους πληθυσμούς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v