Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MLS: Εμπορική συμφωνία συνεργασίας με τον ΟΤΕ

Στην υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας με τον ΟΤΕ στον τομέα της αυτόματης πλοήγησης προχώρησε η MLS. Η συμφωνία σηματοδοτεί την είσοδο της MLS στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας, όπου η εταιρία έχει να παρουσιάσει πρωτοποριακές εφαρμογές σε μια περίοδο που καταγράφεται αυξημένη ζήτηση για καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

MLS: Εμπορική συμφωνία συνεργασίας με τον ΟΤΕ
Στην υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας με τον ΟΤΕ στον τομέα της αυτόματης πλοήγησης προχώρησε η MLS Πληροφορική, η εταιρία, που πρώτη προσέφερε σύστημα αυτόματης πλοήγησης στους Έλληνες οδηγούς.

Η συμφωνία με τον ΟΤΕ σηματοδοτεί τη δυναμική είσοδο της MLS στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας, όπου η εταιρία έχει να παρουσιάσει πρωτοποριακές εφαρμογές σε μια περίοδο που καταγράφεται αυξημένη ζήτηση για καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα, η MLS υπέγραψε εμπορική συμφωνία συνεργασίας με τον ΟΤΕ για την προμήθεια του νέου προϊόντος της MLS Destinator Fujitsu Siemens T830, το οποίο αποτελείται από το κινητό τηλέφωνο Fujitsu Siemens T830, με ενσωματωμένο το λογισμικό πλοήγησης MLS Destinator και το MLS Talk&Drive.

Το Fujitsu Siemens T830 αποτελεί το απόλυτο εργαλείο επικοινωνίας, καθώς είναι ταυτόχρονα κινητό τηλέφωνο, φωνητικός πλοηγός και υπολογιστής χειρός.

Επιπλέον, η εταιρία βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για την υπογραφή συμφωνίας με έναν από τους κορυφαίους παρόχους της ελληνικής αγοράς κινητής τηλεφωνίας, ενώ δρομολογεί ανάλογες συμφωνίες και με τις υπόλοιπες μεγάλες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.

Το κορυφαίο τηλέφωνο/PDA της Fujitsu Siemens είναι η business λύση, που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τις τεχνολογίες της κινητής τηλεφωνίας και του Internet προσφέροντας στον χρήστη άνεση και ελευθερία.

Παράλληλα, με την ενσωμάτωση της επαναστατικής εφαρμογής MLS Talk&Drive, που δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να δηλώνει τον προορισμό του με τη φωνή του και όχι με το πληκτρολόγιο, την κεραία GPS SIRF III και την οθόνη TFT/LCD υψηλής ευκρίνειας rο MLS Destinator Fujitsu Siemens T830 αποτελεί την ιδανική λύση πλοήγησης.



Οι τεχνολογίες Wi-Fi και Bluetooth v2, που ενσωματώνει επιτρέπουν τη γρήγορη λήψη και αποστολή δεδομένων. Ο χρήστης απολαμβάνει ακόμη τα πλεονεκτήματα των δικτύων 3G και της VoIP τηλεφωνίας μιλώντας πιο φθηνά από ποτέ. Το Τ830 διαθέτει δυο ενσωματωμένες κάμερες, μια VGA για εικονοκλήση και μια δεύτερη 2.0 megapixel, ενώ με το εργονομικά σχεδιασμένο πληκτρολόγιο το γράψιμο των email και των SMS γίνεται απλή υπόθεση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v