Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι απαντά η ΔΕΗ για Bobov Dol

H ΔΕΗ ανακοίνωσε οτι ενημερώθηκε από την Αρχή Ιδιωτικοποιήσεων της Βουλγαρίας στις 8 Μαΐου 2007, για μια απόφαση επικαλούμενη τον τερματισμό της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης του θερμοηλεκτρικού σταθμού Bobov Dol. Στις 21 Μαΐου συνάντηση της ΔΕΗ με τον υπουργό Περιβάλλοντος της Βουλγαρίας για το θέμα.

Τι απαντά η ΔΕΗ για Bobov Dol
H ΔΕΗ ανακοίνωσε οτι ενημερώθηκε από την Αρχή Ιδιωτικοποιήσεων της Βουλγαρίας στις 8 Μαΐου 2007, για μια απόφαση επικαλούμενη τον τερματισμό της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης του θερμοηλεκτρικού σταθμού Bobov Dol, όπου η Επιχείρηση έχει ανακηρυχθεί προτιμώμενος επενδυτής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΗ, η Επιχείρηση θα μελετήσει την απόφαση της Αρχής Ιδιωτικοποιήσεων, μόλις αυτή της κοινοποιηθεί.

Ανεξάρτητα από τα πιο πάνω, σημειώνεται στην ανακοίνωση, η ΔΕΗ έχει ήδη προσκληθεί σε συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος της Βουλγαρίας, η οποία είχε προκαθορισθεί μέσω της διπλωματικής οδού για την 21η Μαΐου 2007.

Πρόθεση της ΔΕΗ, τονίζεται, είναι η συνάντηση αυτή να εξομαλύνει το δρόμο για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την Αρχή Ιδιωτικοποιήσεων για την εξαγορά του Bobov Dol.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v