Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Σε ακύρωση βαίνει η αγορά του Bobov Dol;

Η Βουλγαρία ακύρωσε το deal ύψους 105,2 εκατ. ευρώ για την πώληση του θερμοηλεκτρικού σταθμού Bobov Dol στη ΔΕΗ, σύμφωνα με πηγή που γνωρίζει το θέμα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters. Οπως αναφέρεται, η αρχή ιδιωτικοποίησης της Βουλγαρίας αρνήθηκε να σχολιάσει και δήλωσε ότι θα αποκαλύψει τις λεπτομέρειες για την πώληση σήμερα, Τετάρτη.

ΔΕΗ: Σε ακύρωση βαίνει η αγορά του Bobov Dol;
Η Βουλγαρία ακύρωσε το deal ύψους 105,2 εκατ. ευρώ για την πώληση του θερμοηλεκτρικού σταθμού Bobov Dol στη ΔΕΗ, σύμφωνα με πηγή που γνωρίζει το θέμα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters.

”Δεν θα υπάρξει συμφωνία. Οι συνομιλίες ”ναυάγησαν” και η αρχή ιδιωτικοποίησης θα ακυρώσει την διαδικασία”, δήλωσε η ίδια πηγή, χωρίς να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Στο τηλεγράφημα του Reuters αναφέρεται ότι αυτό το πολιτικά ”ευαίσθητο” deal είχε καθυστερήσει για πάνω από δυο χρόνια, λόγω νομικών κωλυμάτων και διαφωνιών σε περιβαλλοντικά ζητήματα.

Η αρχή ιδιωτικοποίησης από την πλευρά της αρνήθηκε να σχολιάσει και δήλωσε ότι θα αποκαλύψει τις λεπτομέρειες για την πώληση σήμερα, Τετάρτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v