PC SYSTEMS: Αισιοδοξία για περαιτέρω αύξηση τζίρου

Αύξηση κύκλου εργασιών στα 2.108.571,28 ευρώ εμφάνισε στο εννεάμηνο της χρήσης 2014 η PC Systems, γεγονός που κρίνεται από την εταιρία θετικό για τη δυνατότητά της να επαναφέρει τις μετοχές της στην κατηγορία «Επιτήρηση».

PC SYSTEMS: Αισιοδοξία για περαιτέρω αύξηση τζίρου
Η διοίκηση της PC Systems, στο πλαίσιο της δημοσίευσης των ενδιάμεσων οικονομικών καταστάσεων της περιόδου από 1/1/2014 έως 30/09/2014, σημειώνει ότι ο κύκλος εργασιών της εταιρίας ανέρχεται ήδη σε 2.108.571,28 ευρώ, γεγονός ιδιαίτερα θετικό για τη δυνατότητα της εταιρίας να επαναφέρει τις μετοχές της στην κατηγορία «Επιτήρηση».

Υπενθυμίζεται ότι με την από 9/4/2014 απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής Χρηματιστηριακών Αγορών οι μετοχές της εταιρίας έχουν μεταφερθεί από την κατηγορία «Επιτήρηση» στην κατηγορίας «προς Διαγραφή».

Επιπλέον, η διοίκηση της εισηγμένης εκτιμά μάλιστα ότι θα επιτευχθεί περαιτέρω αύξηση του κύκλου εργασιών ώστε τα αποτελέσματα του 2014 θα είναι αισθητά βελτιωμένα σε σχέση με τα αντίστοιχα του 2013. Πέραν των άνω θετικών αποτελεσμάτων στον κύκλο εργασιών, σημαντική είναι επίσης η μείωση των δαπανών του προσωπικού κατά 22% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα της προηγούμενης χρήσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v