Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Cosmote στηρίζει την Πανελλήνια Μαθητιάδα 2007

Την Πανελλήνια Μαθητιάδα, η οποία θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 16 Μαΐου στην Πρώτη Σερρών, υποστηρίζει για 4η συνεχή χρονιά η Cosmote, με στόχο να φέρει τους νέους ανθρώπους πιο κοντά στα ιδεώδη και τις αξίες του Ολυμπισμού.

Η Cosmote στηρίζει την Πανελλήνια Μαθητιάδα 2007
Την Πανελλήνια Μαθητιάδα στην Πρώτη Σερρών υποστηρίζει για 4η συνεχή χρονιά η Cosmote, με στόχο να φέρει τους νέους ανθρώπους πιο κοντά στα ιδεώδη και τις αξίες του Ολυμπισμού.

Η Πανελλήνια Μαθητιάδα, η οποία θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 16 Μαΐου, κρατάει άσβεστη τη φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων, φέρνοντας νέους από ολόκληρη τη χώρα και την ελληνική ομογένεια σε επαφή με τις αξίες της ευγενούς άμιλλας, του αγωνιστικού πνεύματος και της συμμετοχής. 1.000 μαθητές από 52 νομούς της Ελλάδας, 200 μαθητές-εκπρόσωποι της ομογένειας από τις 5 ηπείρους, καθώς και δύο αποστολές από την Κίνα θα αγωνιστούν σε 35 Ολυμπιακά Αθλήματα.

Οι μαθητές θα έχουν, επίσης, τη δυνατότητα απόκτησης βιωματικής εμπειρίας από 18 Παραολυμπιακά Αθλήματα, ενώ θα λάβουν μέρος και σε 44 δράσεις, εκθέσεις και θεάματα πολιτισμού.

Η Cosmote στηρίζει τη σπουδαία αυτή πρωτοβουλία, προσφέροντας οικονομική υποστήριξη και υλικοτεχνική υποδομή για τις ανάγκες της οργανωτικής επιτροπής, καθώς και το καθιερωμένο, πλέον, ”Ειδικό Βραβείο COSMOTE”, το οποίο αφορά στη δωρεά 10 ηλεκτρονικών υπολογιστών στο σχολείο με τις περισσότερες συμμετοχές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, για δεύτερη συνεχή χρονιά, τη διοργάνωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, ο οποίος στέκεται στο πλευρό της Cosmote στη σημαντική αυτή προσπάθεια.

Η διευθύντρια εταιρικών σχέσεων της Cosmote, κυρία Μαριλένα Φατσέα, αναφερόμενη στη συμμετοχή της Cosmote στην Πανελλήνια Μαθητιάδα 2007, δήλωσε κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου: ”Οι αξίες και τα ιδεώδη των Ολυμπιακών Αγώνων ενέπνευσαν, και συνεχίζουν να εμπνέουν, όλους τους ανθρώπους και ιδίως τους νέους.

Με τη στήριξη του θεσμού της Πανελλήνιας Μαθητιάδας, η Cosmote αποδεικνύει έμπρακτα την πεποίθησή της ότι η διάδοση των αξιών αυτών δεν μπορεί να εξαντλείται μόνο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Μέσα από αυτή τη γιορτή αθλητικής συμμετοχής και πολιτιστικής δημιουργίας συμμετέχουμε στην προσπάθεια να κρατηθεί η ιδέα του Ολυμπισμού ζωντανή στη χώρα που γεννήθηκε και να συνεχίζει να αποτελεί σημείο αναφοράς για την καθημερινή μας δράση”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v