ΕΛΤΕΧ Ανεμος: Δεν αποδώθηκαν σωστά οι δηλώσεις Σιετή στην WSJ

Παραφράστηκαν οι δηλώσεις του εντεταλμένου συμβούλου και γενικού διευθυντή Θεόδωρου Σιετή στην Wall Street Journal υποστηρίζει η διοίκηση της Ελληνική Τεχνοδομική Ανεμος. Υπήρξε διόρθωση δημοσιεύματος για την πιθανότητα εκλογών στην Ελλάδα.

ΕΛΤΕΧ Ανεμος: Δεν αποδώθηκαν σωστά οι δηλώσεις Σιετή στην WSJ

Η διοίκηση της Ελληνική Τεχνοδομική Ανεμος ανακοίνωσε πως "στο από 21ης Δεκεμβρίου 2014 δημοσίευμα της αλλοδαπής εφημερίδας «The Wall Street Journal» με τίτλο «Το αδιέξοδο της ψηφοφορίας στη Βουλή παγώνει τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα» («Impasse Over Parliamentary Vote Puts Chill on Greek Business»), το στέλεχος της ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ κ. Θ. Σιετής φέρεται να προέβη σε δηλώσεις για το ενδεχόμενο εκλογών και το πιθανό αποτελέσμα αυτών. Οι δηλώσεις του αυτές δεν αναπαρήχθησαν πιστά από την «The Wall Street Journal», η οποία, κατόπιν σχετικής επισήμανσης, προέβη σε διόρθωση του δημοσιεύματος".

Στο δημοσίευμα της WSJ αναφέρονταν πως οι πολιτικές εξελίξεις έχουν σταματήσει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και τις ξένες επενδύσεις. Ο κ. Σιετής εμφανίζονταν να δηλώνει πως «βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη συγκυρία στην Ελλάδα» προσθέτοντας πως «σε μία περίοδο που πρέπει να γίνονται επενδύσεις και η χώρα να κινείται γρήγορα μπροστά, τα πράγματα αντιθέτως επιβραδύνονται».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v