Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΙΑΣ ΑΕΕΧ: Αντικατάσταση μέλους του Δ.Σ.

Ο κ. Αγγελος Αντζουλάτος την 30/04/2007 υπέβαλλε την παραίτησή του από τη θέση του ως ανεξάρτητο - μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου της εταιρίας ΔΙΑΣ ΑΕΕΧ. Αντικαταστάτης εκλέχτηκε ο κ. Δημήτριος Γεωργούτσος.

ΔΙΑΣ ΑΕΕΧ: Αντικατάσταση μέλους του Δ.Σ.
Ο κ. Αγγελος Αντζουλάτος την 30/04/2007 υπέβαλλε την παραίτησή του από τη θέση του ως ανεξάρτητο - μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου της εταιρίας ΔΙΑΣ ΑΕΕΧ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας στη συνεδρίασή του στις 30/04/2007 έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κου Αγγελου Αντζουλάτου, ευχαριστώντας τον για τη μέχρι σήμερα συνεργασία του και εξέλεξε αντικαταστάτη αυτού, ως ανεξάρτητο - μη εκτελεστικό μέλος τον κο Δημήτριο Γεωργούτσο.

Ο κος Δημήτριος Γεωργούτσος γεννήθηκε το 1960. Είναι πτυχιούχος στις Οικονομικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, κάτοχος M.Sc. στα Οικονομικά από το London School of Economics και Διδακτορικού Διπλώματος στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Essex της Μεγάλης Βρετανίας.

Σήμερα είναι αναπληρωτής καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Διαθέτει πλούσια εμπειρία στο χώρο των εταιριών επενδύσεων χαρτοφυλακίου, μέσω προηγούμενων συμμετοχών του σε Επενδυτικές Επιτροπές και Διοικητικά Συμβούλια εταιριών του κλάδου.

Δεν υπάρχουν άλλες αλλαγές στη σύνθεση και τις αρμοδιότητες των μελών του Δ.Σ. καθώς επίσης και στις συνθέσεις των Επιτροπών Εποπτείας της Εταιρίας που προβλέπονται από τον εσωτερικό κανονισμό της. Η εκπροσώπηση της Εταιρίας παραμένει επίσης η ίδια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v