Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαράντης: Στις 15/5 η δημοσίευση αποτελεσμάτων

Ο Όμιλος Γρ. Σαράντη ανακοινώνει ότι τα αποτελέσματα του 1ου τριμήνου 2007, θα δημοσιευθούν τη Τρίτη 15 Μαΐου 2007, πριν το άνοιγμα της αγοράς, αντί για την 29 Μαΐου 2007, όπως είχε αρχικά γνωστοποιηθεί.

Σαράντης: Στις 15/5 η δημοσίευση αποτελεσμάτων
Ο Όμιλος Γρ. Σαράντη ανακοινώνει ότι τα αποτελέσματα του 1ου τριμήνου 2007, θα δημοσιευθούν τη Τρίτη 15 Μαΐου 2007, πριν το άνοιγμα της αγοράς, αντί για την 29 Μαΐου 2007, όπως είχε αρχικά γνωστοποιηθεί μέσω της έκθεσης σκοπουμένων εταιρικών πράξεων στις 13/02/2007.

Θα ακολουθήσει τηλεσυνδιάσκεψη την ίδια ημέρα στις 17:00.



Εξάλλου, βάσει συμφωνίας μεταξύ των μετόχων της εταιρίας ”Κ. Θεοδωρίδης Εμπόριο Εισαγωγές Αντιπροσωπείες Είδη Αυτοκινήτου”, ήτοι του Ομίλου Σαράντη και της οικογένειας Κ. Θεοδωρίδη, η οποία προβλέπει την άσκηση διοίκησης επί της Εταιρείας εναλλάξ ανά 12μηνο, η διοίκηση της εταιρείας Κ. Θεοδωρίδης μεταβιβάστηκε την 01/03/2007 και για το επόμενο δωδεκάμηνο από τον Όμιλο Σαράντη στην οικογένεια Κ. Θεοδωρίδη, η οποία κατέχει το υπόλοιπο 50% της εταιρίας.

Σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (Πρότυπο 31), ο Όμιλος Σαράντη θα ενοποιεί τις οικονομικές καταστάσεις της εταιρίας Κ. Θεοδωρίδης με τη μέθοδο joint control.

Αναλυτικότερα, στις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις του Ομίλου, για το πρώτο τρίμηνο του 2007 και εφεξής σε όλες τις δημοσιοποιήσεις οικονομικών καταστάσεων, θα περιλαμβάνεται η εταιρία Κ. Θεοδωρίδης, με την αναλογία του Ομίλου σε όλες τις γραμμές των αποτελεσμάτων χρήσης, ισολογισμού και κατάστασης ταμειακών ροών.

Για τη διευκόλυνση των αναλυτών και τη καλύτερη πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού ο Όμιλος Σαράντη, θα δημοσιοποιεί την ανάλυση των περιοδικών και ετήσιων ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων του 2006 και σε μορφή pro forma για την εξυπηρέτηση της συγκριτικότητας των αποτελεσμάτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v