Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υποδομές & περιβάλλον οι άξονες δράσης της ΕΥΔΑΠ

Τους άξονες δράσης, που επικεντρώνονται στην προστασία του περιβάλλοντος και στη βελτίωση των υποδομών ύδρευσης και αποχέτευσης, στη βελτίωση της κερδοφορίας, καθώς και στην αναβάθμιση του επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών, παρουσίασε σήμερα η ΕΥΔΑΠ σε θεσμικούς επενδυτές και σε εκπροσώπους των χρηματιστηριακών εταιριών.

Υποδομές & περιβάλλον οι άξονες δράσης της ΕΥΔΑΠ
Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών, εταιρική παρουσίαση της ΕΥΔΑΠ σε θεσμικούς επενδυτές και σε εκπροσώπους των χρηματιστηριακών εταιριών.

Την ΕΥΔΑΠ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, κ. Κωνσταντίνος Κωστούλας, ο διευθύνων σύμβουλος, κ. Αντώνης Βαρθολομαίος, καθώς και ανώτατα στελέχη της εταιρίας.

Στην παρουσίαση αναλύθηκαν θέματα που αφορούν στο σύνολο της εταιρικής λειτουργίας, στις προοπτικές και στα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρίας για το οικονομικό έτος 2006, ενώ έγινε περιγραφή των υποδομών και των εγκαταστάσεων της ΕΥΔΑΠ και παρουσιάστηκαν αριθμητικά δεδομένα για τη λειτουργία της.

Στο οικονομικό μέρος της παρουσίασης αναλύθηκαν οι δείκτες απόδοσης της ΕΥΔΑΠ, τα λειτουργικά της έξοδα, καθώς και βασικά στοιχεία του ισολογισμού, των ταμειακών ροών και των χρηματοοικονομικών δεικτών.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, τις προοπτικές και τις επενδύσεις, αναλύθηκαν οι άξονες δράσης που επικεντρώνονται στην προστασία του περιβάλλοντος και στη βελτίωση των υποδομών ύδρευσης και αποχέτευσης, στη βελτίωση της κερδοφορίας, της αποτελεσματικότητας και της αποδοτικότητας, καθώς και στην αναβάθμιση του επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v