Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Νέα προκήρυξη για 2.035 προσλήψεις

Σε επαναδημοσίευση της προκήρυξης για την πρόσληψη των 2.035 εργαζομένων προχώρησε η ΔEH, δίνοντας νέες ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων. Tο κείμενο της προκήρυξης δεν έχει αλλάξει και αφορά στην πρόσληψη 2.035 εργαζομένων για την κάλυψη διαφόρων ειδικοτήτων.

ΔΕΗ: Νέα προκήρυξη για 2.035 προσλήψεις
Σε επαναδημοσίευση της προκήρυξης για την πρόσληψη των 2.035 εργαζομένων προχώρησε η ΔEH, δίνοντας νέες ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η πρώτη προκήρυξη που δημοσιεύτηκε την 1η Φεβρουαρίου 2007 κρίθηκε άκυρη, λόγω μη προηγούμενης δημοσίευσής της στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως βάσει του Kανονισμού του AΣEΠ.

Tο κείμενο της προκήρυξης δεν έχει αλλάξει και αφορά στην πρόσληψη 2.035 εργαζομένων για την κάλυψη διαφόρων ειδικοτήτων Πανεπιστημιακής, Tεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Yποχρεωτικής Eκπαίδευσης, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας για δοκιμαστική περίοδο μέχρι επτά μηνών.

Oι νέες προθεσμίες υποβολής προτάσεων είναι από 7 Mαΐου 2007 έως 29 Mαΐου 2007, ενώ από την αρμόδια Διεύθυνση της ΔEH διευκρινίζεται ότι δεν θίγονται οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί ήδη στο πλαίσιο της προηγούμενης προκήρυξης.

Xρύσα Λιάγγου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v