Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΥΜΕ: ”Αγαπημένος των αγορών ο Βουρλούμης”

Νέα διάσταση στα όσα συμβαίνουν στον ΟΤΕ δίνουν οι τοποθετήσεις κορυφαίων στελεχών του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών σχετικά με τον τρόπο διοίκησης του προέδρου του ΟΤΕ κ. Π. Βουρλούμη. ”Ο Βουρλούμης είναι ο αγαπημένος των αγορών. Αν τον διώξει ο Καραμανλής, θα δώσει αρνητικό μήνυμα στην αγορά”, σχολίαζαν ανώτατοι κύκλοι του υπουργείου Μεταφορών, μετά το πέρας ημερίδας για την οδική ασφάλεια.

ΥΜΕ: ”Αγαπημένος των αγορών ο Βουρλούμης”
Νέα διάσταση στα όσα συμβαίνουν στον ΟΤΕ δίνουν οι τοποθετήσεις κορυφαίων στελεχών του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών σχετικά με τον τρόπο διοίκησης του προέδρου του ΟΤΕ κ. Π. Βουρλούμη.

”Ο Βουρλούμης είναι ο αγαπημένος των αγορών. Αν τον διώξει ο Καραμανλής, θα δώσει αρνητικό μήνυμα στην αγορά”, σχολίαζαν ανώτατοι κύκλοι του υπουργείου Μεταφορών, μετά το πέρας ημερίδας για την οδική ασφάλεια.

Οι ίδιοι κύκλοι συμπλήρωναν πως ”ο Βουρλούμης έχει ζεστάνει την καρέκλα του. Πριν από 2 χρόνια ο ΟΤΕ κινδύνευε να γίνει Ολυμπιακή, αλλά τώρα όλα πάνε καλά”.

Όλα αυτά γίνονται σε μια περίοδο που εκρεμμεί η υπόθεση της περαιτέρω αποκρατικοποίησης του ΟΤΕ, ενώ παράλληλα τονίζεται από κυβερνητικές και χρηματοικονομικές πηγές ότι δεν υπάρχει το ενδιαφέρον που αναμενόταν για τον ΟΤΕ από τους Ευρωπαίους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v