Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MPB: Προτεραιότητα Ρωσία - Βουλγαρία για επέκταση

Την περαιτέρω επέκταση του ομίλου MPB στο εξωτερικό με προτεραιότητα τη Ρωσία και τη Βουλγαρία καθώς και την επικείμενη αναμόρφωση προς τα άνω του business plan του ομίλου ανακοίνωσε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, Χρ. Στυλιανίδης στα πλαίσια της εκδήλωσης ”Cyprus Day”.

MPB: Προτεραιότητα Ρωσία - Βουλγαρία για επέκταση
Την περαιτέρω επέκταση του ομίλου MPB στο εξωτερικό με προτεραιότητα τη Ρωσία και τη Βουλγαρία, καθώς και την επικείμενη αναμόρφωση προς τα άνω του business plan του ομίλου ανακοίνωσε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, Χρ. Στυλιανίδης στα πλαίσια της εκδήλωσης ”Cyprus Day”.

Ο κ. Στυλιανίδης ανέφερε ότι η MPB είναι η πρώτη στο ΧΑΚ σε ό,τι αφορά τα ίδια κεφάλαια, την κεφαλαιοποίηση, τον αριθμό των καταστημάτων, τη διεθνή παρουσία και την μερισματική απόδοση, ενώ αναμένεται να ανέλθει στην πρώτη θέση το α΄ τρίμηνο του 2007 και σε όρους κερδοφορίας.

Κατά τα λοιπά ο κ. Στυλιανίδης επανέλαβε τη στρατηγική επέκτασης του ομίλου, επισημαίνοντας την πρόταση που έχει υποβληθεί στους μετόχους της Τράπεζας Κύπρου, στο να εξουσιοδοτήσουν το Δ.Σ. για την εξέταση του ενδεχομένου συγχώνευσης, σε πρώτη φάση, των διεθνών δραστηριοτήτων των δύο ομίλων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v