Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παγκόσμιος διανομέας της Iridium η Otesat

Η Otesat-Maritel και η Iridium Satellite LLC υπέγραψαν σύμβαση συνεργασίας, σύμφωνα με την οποία η Otesat-Maritel ορίστηκε επίσημος διανομέας της Iridium παγκοσμίως.

Παγκόσμιος διανομέας της Iridium η Otesat
Η Otesat-Maritel και η Iridium Satellite LLC υπέγραψαν σύμβαση συνεργασίας, σύμφωνα με την οποία η Otesat-Maritel ορίστηκε επίσημος διανομέας της Iridium παγκοσμίως.

Η συμφωνία αυτή σηματοδοτεί για την Otesat-Maritel την περαιτέρω διεύρυνση του εμπορικού χαρτοφυλακίου της με την ένταξη σε αυτό των δορυφορικών προϊόντων Iridium, αλλά και την ενδυνάμωση της θέσης της στην ελληνική και στη διεθνή τηλεπικοινωνιακή αγορά δορυφορικών υπηρεσιών.

Η εταιρία Iridium Satellite LLC παρέχει υπηρεσίες φωνής, fax και data, οι οποίες απευθύνονται σε ξηρά, αέρα και θάλασσα με παγκόσμια κάλυψη, συμπεριλαμβανομένων των πέντε ωκεανών και των δύο πόλων.

Επίσης, παρέχει τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες κυρίως σε περιοχές που είναι αδύνατη οποιαδήποτε άλλη μορφή επικοινωνίας, διαθέτοντας ένα από τα μεγαλύτερα σύστημα 66 διασυνδεδεμένων δορυφόρων χαμηλής γήινης τροχιάς (LEO). Επιπλέον, είναι ένας από τους κυριότερους παρόχους δορυφορικών υπηρεσιών του αμερικανικού υπουργείου Αμύνης (U.S. DoD) και διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων με περισσότερους από 150 συνεργάτες.

Ως πάροχος των υπηρεσιών Iridium διευρύνουμε περαιτέρω την γκάμα των δορυφορικών τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και υπηρεσιών μας, πάντα με βασικό μας γνώμονα το συμφέρον των πελατών μας στην ελληνική και παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα”, τόνισε ο κ. Γιώργος Πολυχρονόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Otesat-Maritel.

”Εργαζόμαστε ήδη όλοι σε συνεργασία με την εταιρία Iridium για να δημιουργήσουμε εξειδικευμένα, οικονομικά πακέτα προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, οι οποίες θα παρέχουν prepaid και postpaid επικοινωνίες πληρωμάτων για φωνή, e-mail και data”.

Από την πλευρά του ο κ. Greg Ewert, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Iridium δήλωσε: ”Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Otesat-Maritel στην ολοένα και μεγαλύτερη οικογένεια της Iridium, λαμβάνοντας υπόψη μας το κύρος της στην ελληνική ναυτιλιακή αγορά. Ευελπιστούμε ότι η μεταξύ μας συνεργασία θα συντελέσει στην περαιτέρω ενίσχυση της εταιρίας μας στον χώρο των δορυφορικών υπηρεσιών διεθνώς”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v