Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Στα 2 εκατ. οι συνδρομητές στη Ρουμανία

Στα 2 εκατομμύρια ανέρχεται πλέον η συνδρομητική βάση της θυγατρικής της COSMOTE στη Ρουμανία, με την εταιρία να έχει προσελκύσει ένα εκατομμύριο νέους πελάτες κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων μηνών.

Cosmote: Στα 2 εκατ. οι συνδρομητές στη Ρουμανία
Στα 2 εκατομμύρια ανέρχεται πλέον η συνδρομητική βάση της θυγατρικής της COSMOTE στη Ρουμανία, με την εταιρία να έχει προσελκύσει ένα εκατομμύριο νέους πελάτες κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων μηνών, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας.

Σχολιάζοντας το ορόσημο των δυο εκατομμυρίων πελατών, τέσσερις μόλις μήνες μετά την κατάκτηση του στόχου του ενός εκατομμυρίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της COSMOTE Ρουμανίας, κ. Νικόλαος Τσώλας, δήλωσε: ”Η δυναμική αύξηση της πελατειακής μας βάσης στα δυο εκατομμύρια μέσα σε τόσο σύντομο διάστημα αποτελεί σαφή απόδειξη της προτίμησης των Ρουμάνων καταναλωτών στα ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρίας, που αναπτύσσονται με επίκεντρο τις καθημερινές ανάγκες επικοινωνίας των καταναλωτών.

Παράλληλα, οι ταχύτατοι ρυθμοί ενίσχυσης των καθαρών νέων συνδέσεων στο δίκτυό μας, επιβεβαιώνουν ότι η COSMOTE Ρουμανίας όχι μόνο έχει κατανοήσει αλλά και έχει αναπτύξει ουσιαστική επαφή με το καταναλωτικό κοινό της χώρας.

Θέλω να ευχαριστήσω τα δυο εκατομμύρια πελάτες μας που έχουν περιβάλλει την COSMOTE Ρουμανίας με την εμπιστοσύνη τους. Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε σταθερά να επενδύουμε στη βελτιστοποίηση του τηλεπικοινωνιακού μας δικτύου και στην ενίσχυση του εμπορικού μας χαρτοφυλακίου με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες”.

Στα άμεσα σχέδια της εταιρίας συμπεριλαμβάνεται η εμπορική διάθεση των πρωτοποριακών υπηρεσιών i-mode για το σύνολο των πελατών της, η σταθερή βελτίωση της ποιότητας του δικτύου της και η βελτιστοποίηση των εμπορικών της προτάσεων.

Με 12 περίπου εκατομμύρια πελάτες στις πέντε χώρες της ΝΑ Ευρώπης όπου δραστηριοποιείται, ο Όμιλος COSMOTE αποτελεί σήμερα τον πάροχο με την ισχυρότερη παρουσία στην ευρύτερη περιοχή.

Στόχο της COSMOTE αποτελεί η αύξηση της πελατειακής βάσης του Ομίλου στα 15 εκατομμύρια στο τέλος του 2009.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v