Αίτημα διαγραφής από το Χ.Α. υπέβαλε η Cyclon

Η Cyclon υπέβαλε προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αίτημα διαγραφής των μετοχών της από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Αίτημα διαγραφής από το Χ.Α. υπέβαλε η Cyclon
Η εταιρία Cyclon ανακοινώνει ότι υπέβαλε σήμερα, 19/11/2014, προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, αίτημα διαγραφής των μετοχών της από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Η υποβολή αιτήματος προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς προς διαγραφή των μετοχών της εταιρίας είχε εγκριθεί από την έκτακτη αυτόκλητη καθολική γενική συνέλευση των μετόχων της εισηγμένης, που πραγματοποιήθηκε στις 18/11/ 2014 και στην οποία παρέστη ο μοναδικός μέτοχος αυτής, που κατέχει το σύνολο των 26.664.840 κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών της εταιρίας, ήτοι ποσοστό 100% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων αυτής, παρέστη δε επίσης, όπως ορίζει ο νόμος, η Συμβολαιογράφος Πειραιώς κ. Ελένη Μπουκουβάλα.

Κατά την εν λόγω συνεδρίαση, η γενική συνέλευση με 26.664.840 ψήφους, επί συνόλου 26.664.840 των παριστάμενων και εκπροσωπούμενων σε αυτήν ψήφων, ήτοι ποσοστό 100%, του παριστάμενου και εκπροσωπούμενου μετοχικού κεφαλαίου, αποφάσισε την διαγραφή των μετοχών της εταιρίας από το Χρηματιστήριο Αθηνών και την υποβολή της σχετικής αίτησης στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (Ε.Κ.).

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο εξουσιοδοτήθηκε όπως προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την περαίωση της ως άνω απόφασης και υποβάλλει την αναγκαία αίτηση προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, προκειμένου να αποφασιστεί η διαγραφή των μετοχών της εταιρίας από το Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v