Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΤΕΒΑ: Μείωση κερδοφορίας το α’ εξάμηνο 2002

Μείωση 57,3% σημείωσαν τα προ φόρων κέρδη της ΕΤΕΒΑ το α’ εξάμηνο του 2002, τα οποία διαμορφώθηκαν σε 13,9 εκατ. ευρώ, ενώ μείωση 56,7% παρουσίασαν τα κέρδη προ φόρων μετά την αναλογία μειοψηφίας της τράπεζας, τα οποία υποχώρησαν στα 10,5 εκατ. ευρώ.

ΕΤΕΒΑ: Μείωση κερδοφορίας το α’ εξάμηνο 2002
Μείωση της τάξης του 57,3% κατέγραψαν τα προ φόρων κέρδη της ΕΤΕΒΑ το α’ εξάμηνο του 2002, καθώς υποχώρησαν σε 13,922 εκατ. ευρώ, έναντι 32,612 εκατ. ευρώ το περσινό εξάμηνο.

Επίσης, μείωση της τάξης του 56,7% παρουσίασαν τα κέρδη προ φόρων μετά την αναλογία μειοψηφίας, καθώς διαμορφώθηκαν σε 10,598 εκατ. ευρώ, έναντι 24,48 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περσινό εξάμηνο.

Στην ενοποιημένη λογιστική κατάσταση συμπεριλαμβάνονται οι Εθνική Αναπτυξιακή Εταιρία Βορείου Ελλάδος, ΕΤΕΒΑ Romania, ETEBA, Bulgaria, ETEBA Estate, ETEBA Emerging Markets Fund, ETEBA Venture Capital Management, ETEBA Advisory, οι οποίες ενοποιήθηκαν με τη μέθοδο της ολικής ενοποίησης, ενώ με τη μέθοδο της καθαρής θέσης ενοποιήθηκαν οι Διεθνική Διαχειρίσεως Αμοιβαίων Κεφαλαίων, Εθνική Εταιρία Διαχειρίσεως Αμοιβαίων Κεφαλαίων, Εθνική Χρηματιστηριακή και NBG International.

Υπενθυμίζεται, ότι τα Δ.Σ. των Εθνική Τράπεζα και ΕΤΕΒΑ αποφάσισαν τη συγχώνευση με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη, με σχέση ανταλλαγής 3 μετοχές της Εθνικής προς 10 μετοχές της ΕΤΕΒΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v