Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MPB: Καλύτερο των εκτιμήσεων το τρίμηνο 2007

Σημαντικά αυξημένα σε σχέση µε τις αρχικές προβλέψεις αναμένεται να είναι τα αποτελέσµατα του α’ τριµήνου της Marfin Popular Bank, όπως ανακοίνωσε η εταιρία. Στο νέο Δ.Σ. της 9/5 μεταξύ άλλων θα ανακοινωθεί η θετική αναθεώρηση των προβλέψεων του business plan. Την ίδια ημέρα τα αποτελέσματα.

MPB: Καλύτερο των εκτιμήσεων το τρίμηνο 2007
Σημαντικά αυξημένα αναμένεται να είναι τα αποτελέσµατα του α’ τριµήνου της Marfin Popular Bank σε σχέση µε τις αρχικές προβλέψεις (guidance) που περιλαµβάνονται στο δηµοσιοποιηµένο επιχειρηµατικό σχέδιο, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η εταιρία.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, βάσει της κείµενης νοµοθεσίας, το Δ.Σ. είναι υποχρεωµένο να προβεί στην παρούσα ανακοίνωση προς ενηµέρωση των µετόχων της εταιρίας και του επενδυτικού κοινού.

Επίσης, αποφασίστηκε να συγκληθεί νέο διοικητικό συµβούλιο στις 9 Μαΐου και ώρα 8:00 π.µ., για την έγκριση και δηµοσίευση των επίσηµων αποτελεσµάτων του α’ τριµήνου ’07, ενώ κατά την ίδια ηµεροµηνία αναµένεται να ανακοινωθεί και η θετική αναθεώρηση των προβλέψεων του επιχειρηµατικού σχεδίου της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v