Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τράπεζα Πειραιώς: Παραιτήθηκε η Β. Κάμπελλ

Την παραίτησή της από την θέση του γενικού διευθυντή της Τράπεζας Πειραιώς υπέβαλε σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Βασιλική Κάμπελλ. Την θέση της θα λάβει ως επικεφαλής του corporate και investment banking, ο κ. Αλ Μάνος από τη Citigroup.

Τράπεζα Πειραιώς: Παραιτήθηκε η Β. Κάμπελλ
Την παραίτησή της από την θέση του γενικού διευθυντή της Τράπεζας Πειραιώς υπέβαλε για προσωπικούς λόγους η κ. Βασιλική Κάμπελλ με ισχύ από 15 Μαίου.

Η κα. Κάμπελλ που ουσιαστικά έτρεχε τους τομείς του investment, corporate και shipping στην Τράπεζα Πειραιώς αποχωρεί για προσωπικούς λόγους και την θέση της θα λάβει ως επικεφαλής του corporate και investment banking, ο κ. Αλ Μάνος από τη Citigroup.

Ειδικότερα, από την Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνεται ότι η κα Βασιλική Κάμπελλ, Γενική Διευθύντρια, αποχωρεί στις 15 Μαΐου 2007 από την Τράπεζα Πειραιώς, μετά την παραίτηση της για προσωπικούς λόγους.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος εργάζεται στη CITIGROUP από το 1992, είναι σήμερα υπεύθυνος της Επενδυτικής Τραπεζικής για την Ελλάδα, την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v