Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαΐλλης: Έγκριση εκλογής διευθύνοντος συμβούλου από ΓΣ

Την εκλογή του Δρ Robert Jan Bartels στη θέση του αντιπροέδρου και διευθύνοντος συμβούλου και την τροποποίηση του καταστατικού ενέκρινε η έκτακτη γενική συνέλευση της Μαΐλλης που πραγματοποιήθηκε στις 7 Νοεμβρίου.

Μαΐλλης: Έγκριση εκλογής διευθύνοντος συμβούλου από ΓΣ
Η εταιρία Μαΐλλης γνωστοποιεί ότι η έκτακτη γενική συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε στις 7 Νοεμβρίου 2014, επικύρωσε την εκλογή του Δρ Robert Jan Bartels, από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας, ως μέλους αυτού, κατά τη συνεδρίαση του στις 15 Οκτωβρίου 2014, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος -μη εκτελεστικού μέλους- κ. Μιχαήλ Παναγή.

Ο Δρ Robert Jan Bartels θα κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου του διοικητικού συμβουλίου και του διευθύνοντος συμβούλου.

Επιπλέον, η Γ.Σ. ενέκρινε την σύναψη της συμβάσεως απασχόλησης του Δρ Jan Bartels και το ύψος των πάγιων και κυμαινόμενων αποδοχών του, για όσο χρονικό διάστημα κατέχει την νέα θέση του διευθύνοντος συμβούλου και προενέκρινε το ύψος της αμοιβών του για τη χρήση 2014, οι οποίες, μηνιαία, θα ανέρχονται στο ποσόν των πέντε 5.000 ευρώ.

Τέλος, η Γ.Σ. αποφάσισε: α) τη διαγραφή των παραγράφων 5,6,7,8 και 9 του άρθρου 9 του Καταστατικού, καθόσον, μετά τη νέα συμφωνία αναδιάρθρωσης και στο πλαίσιο αυτής, δεν υφίσταται λόγος ύπαρξής τους, β) την προσθήκη νέας παραγράφου υπ' αριθμ. 5, σχετικά με την αναπλήρωση μέλους του διοικητικού συμβουλίου προκειμένου να εναρμονισθεί το Καταστατικό και με την παράγραφο 8 του άρθρου 18 του Κ.Ν. 2190/1920και γ) την τροποποίηση της παραγράφου 10 (ήδη 7) του άρθρου 9 του Καταστατικού της εταιρίας. Με τις ανωτέρω τροποποιήσεις, σκοπεύεται να ενσωματωθούν πλήρως στο Καταστατικό της εταιρίας, οι δυνατότητες που καθιέρωσε ο Νόμος 3604/2007, για την αποτροπή του ενδεχομένου να υπάρξει έλλειψη διοίκησης και όπως προαναφέρεται, να προσαρμοσθούν οι προβλέψεις περί συνθέσεως του διοικητικού συμβουλίου στο πλαίσιο της Συμφωνίας Αναδιάρθρωσης του 2014.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v