Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΤΕ: Στην ατζέντα η προσέλκυση αραβικών κεφαλαίων

Παρά τα όσα κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, η Εθνική Τράπεζα δεν έχει οργανώσει ακόμη την αποστολή της στο Ντουμπάι και σε άλλες αγορές της περιοχής, προκειμένου να κάνει την ενημέρωσή της σχετικά με τη σημερινή κατάσταση και τις προοπτικές του ομίλου. Ωστόσο, η προσέλκυση αραβικών και ασιατικών κεφαλαίων περιλαμβάνεται στους βασικούς στόχους του ομίλου στο εγγύς μέλλον.

ΕΤΕ: Στην ατζέντα η προσέλκυση αραβικών κεφαλαίων
Παρά τα όσα κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, η Εθνική Τράπεζα δεν έχει οργανώσει ακόμη την αποστολή της στο Ντουμπάι και σε άλλες αγορές της περιοχής, προκειμένου να κάνει την ενημέρωσή της σχετικά με τη σημερινή κατάσταση και τις προοπτικές του ομίλου.

”Αποστολή θα πραγματοποιήσουμε, αλλά, μέχρι σήμερα, δεν έχουμε προσδιορίσει τον χρόνο” δήλωσε χαρακτηριστικά, πριν από λίγο, στο euro2day.gr αρμόδιο στέλεχος της ΕΤΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους βασικούς στόχους του ομίλου είναι στο εγγύς μέλλον να προσεγγίσει το επενδυτικό ενδιαφέρον αραβικών και ασιατικών κεφαλαίων στο μετοχολόγιό του, το οποίο έχει ήδη διεθνοποιηθεί σε ποσοστό που κυμαίνεται στα επίπεδα του 50%.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή το κομμάτι που ελέγχουν τα κεφάλαια από την Ασία δεν ξεπερνά το 1%. Τέλος, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι παρουσιάσεις της ΕΤΕ, εκτός του Ντουμπάι, προγραμματίζεται να γίνουν στη Σιγκαπούρη αλλά και σε άλλα μεγάλα χρηματοοικονομικά κέντρα της ευρύτερης περιοχής.

Γ. Μαντέλας

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v