Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank Κύπρου: Στα 31,3 εκατ. τα κέρδη στο εννεάμηνο

Ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας (Capital Adequacy Ratio) της Eurobank Κύπρου ανήλθε στο 37,57% με βάση τα νέα κριτήρια της Βασιλείας ΙΙΙ.

Eurobank Κύπρου: Στα 31,3 εκατ. τα κέρδη στο εννεάμηνο
Κερδοφορία 31.3εκ. ευρώ μετά τους φόρους κατέγραψε η Eurobank Cyprus ενώ ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας ανήλθε στο 37,57% με βάση τα νέα κριτήρια της Βασιλείας ΙΙΙ.

Η Eurobank Κύπρου, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του sigmalive, συνεχίζει να ενισχύει την ήδη ηγετική της παρουσία στους τομείς των Μεγάλων Επιχειρήσεων, της Διαχείρισης Περιουσίας Ιδιωτών, της Τραπεζικής Διεθνών Εταιρειών και των Κεφαλαιαγορών.

Η τράπεζα παραμένει αισιόδοξη για την πορεία της οικονομίας, με γνώμονα το σταθερά βελτιούμενο οικονομικό περιβάλλον, τη θετική πορεία των δημοσίων οικονομικών, την ανάπτυξη βασικών τομέων της οικονομίας όπως ο τουρισμός και οι υπηρεσίες αλλά και τη σταθερή υλοποίηση των διαρθρωτικών αλλαγών που συμφωνήθηκαν με τους διεθνείς δανειστές.

«Η σταδιακή θετική αλλαγή του οικονομικού κλίματος αλλά και οι θετικές προοπτικές που διαφαίνονται βρίσκουν την Eurobank Κύπρου στη θέση να μπορεί να συνεχίσει να στηρίζει ενεργά την κυπριακή οικονομία και τις επιχειρηματικές πρωτοβουλίες που βασίζονται σε γερά θεμέλια και μακρόπνοο σχεδιασμό», αναφέρει η τράπεζα σε σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v