Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δέλτα Project: Ματαίωση της Γ.Σ. της 23/04

Η Δέλτα Project ανακοινώνει ότι το ΔΣ της αποφάσισε τη ματαίωση της σύγκλησης Έκτακτης Γ.Σ. η οποία θα ενέκρινε τους όρους της Σύμβασης εισφοράς των κλάδων (i) κατασκευής μηχανολογικού εξοπλισμού, μηχανημάτων και μεταλλικών κατασκευών και (ii) κατασκευής ολοκληρωμένων έργων στους τομείς της βιομηχανίας και ενέργειας της Εταιρείας στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ.

Δέλτα Project: Ματαίωση της Γ.Σ. της 23/04
Η Δέλτα Project ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της αποφάσισε τη ματαίωση της σύγκλησης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την 23.4.2007 η οποία θα ενέκρινε τους όρους της Σύμβασης εισφοράς των κλάδων (i) κατασκευής μηχανολογικού εξοπλισμού, μηχανημάτων και μεταλλικών κατασκευών και (ii) κατασκευής ολοκληρωμένων έργων στους τομείς της βιομηχανίας και ενέργειας της Εταιρείας στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ.

Η αναβολή οφείλεται στον επανακαθορισμό της ημερομηνίας της κατάρτισης της λογιστικής κατάστασης των αποσχιζομένων κλάδων την 31.3.2007. Ο εν εξελίξει ανωτέρω μετασχηματισμός αναμένεται ότι θα εγκριθεί τελικά από την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Δέλτα Project.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v