Socar: Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την Κομισιόν για ΔΕΣΦΑ

Εντός του πρώτου εξαμήνου του 20125 αναμένει η Socar την τελική ετυμηγορία της Κομισιόν για την προτεινόμενη εξαγορά του ΔΕΣΦΑ. Τι απαντά η εταιρία μετά την έναρξη έρευνας σε βάθος από την Επιτροπή.

Socar: Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την Κομισιόν για ΔΕΣΦΑ

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη διάθεση συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο ζήτημα της εξαγοράς του ΔΕΣΦΑ εξέδωσε η αζέρικη Socar μετά την έναρξη σε βάθος έρευνας από την Ε.Ε. για το deal.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Socar:

«Στο πλαίσιο της πρόσφατης ενημέρωσης της SOCAR προς τις αρχές ανταγωνισμού της Ε.Ε. για την προτεινόμενη εξαγορά μεριδίου 66% στον ΔΕΣΦΑ, η SOCAR αντιλαμβάνεται ότι η Κομισιόν ξεκινά μια έρευνα σε βάθος, τη λεγόμενη "φάση ΙΙ" επί της προτεινόμενης συναλλαγής.

Μια τέτοια έρευνα συνήθως ολοκληρώνεται εντός 90 εργάσιμων ημερών. Η τελική απόφαση αναμένεται εντός του πρώτου εξαμήνου του 2015.

Η SOCAR εκτιμά το χρόνο, τις προσπάθειες και τους πόρους που δεσμεύει και θα συνεχίσει να δεσμεύει η Κομισιόν. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε εποικοδομητικά με την Κομισιόν για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία το συντομότερο δυνατόν".  

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v