Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διεκάτ: Εγκριση του Σχεδίου Συγχωνεύσεων

Το Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης, βάσει του οποίου η Μοχλός θα απορροφήσει του κατασκευαστικούς κλάδους των Διεκάτ, Τεχνική Ολυμπιακή και τις εταιρίες Ελληνικές Κατασκευές, Σκορδάλος και Αλφα Τεχνική, ενέκρινε η γ.σ της Διεκάτ (7/8), η οποία θα αποτελεί το βραχίονα των μεγάλων δημόσιων έργων του νέου ομίλου με πτυχίο 6ης τάξης.

Διεκάτ: Εγκριση του Σχεδίου Συγχωνεύσεων
Το Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης, Απόσχισης και Αναδοχής Κλάδων, βάσει του οποίου η Μοχλός θα απορροφήσει τον κατασκευαστικό κλάδο των Τεχνική Ολυμπιακή και Διεκάτ και τις εταιρίες Ελληνικές Κατασκευές, Σκορδάλος και Αλφα Τεχνική, ενέκρινε η α’ επαναληπτική γ.σ της Διεκάτ, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 7 Αυγούστου.

Εγκρίθηκε επίσης η λογιστική κατάσταση του αποσχισθέντος κλάδου τεχνικών έργων με ημερομηνία 31/01/02 και η έκθεση (22 Ιουνίου), την οποία κατάρτισε το Δ.Σ. της εταιρίας, όσον αφορά στη σχέση συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της απορροφούσας Μοχλός.

Σημειώνεται, ότι βάσει του σχεδιασμού του νέου ομίλου, η Διεκάτ θα δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευής μεγάλων δημοσίων έργων, κατέχοντας πτυχίο 6ης τάξης, ενώ θα μετονομαστεί σε Διεκάτ Ελληνικές Κατασκευές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v