Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαΐλλης: Ενέκρινε το squeeze out η Επ. Κεφαλαιαγοράς

Το αίτημα της HIG Luxembourg Holdings για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς των υπόλοιπων μετοχών της Μαΐλλης ενέκρινε στη χθεσινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Μαΐλλης: Ενέκρινε το squeeze out η Επ. Κεφαλαιαγοράς

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς γνωστοποιεί ότι κατά την 696/3.11.2014 συνεδρίασή του, αποφάσισε την έγκριση του αιτήματος της εταιρίας «H.I.G. Luxembourg Holdings 46 S.à.r.l.» για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze out) επί των μετοχών της εταιρίας «Μ.Ι. Μαΐλλης Α.Ε.Β.Ε. Συστήματα και Τεχνολογία Βιομηχανικής Συσκευασίας» σύμφωνα με το άρθρο 27 του ν. 3461/2006.

Όπως είχε γράψει από χθες το euro2day.gr, σύμφωνα με πληροφορίες, η περίοδος ολοκλήρωσης της διαδικασίας του squeeze out θα είναι 10 εργάσιμες ημέρες, κατά τη συνήθη πρακτική.

Με το τέλος της διαδικασίας εξαγοράς, αναμένεται να επέλθει και η παύση της διαπραγμάτευσης της μετοχής της Μ.Ι. Μαΐλλης, στο ΧΑ. Μετά την ολοκλήρωση του squeeze out και την παύση διαπραγμάτευσης των μετοχών της εισηγμένης, θα ακολουθήσει η τυπική διαδικασία της διαγραφής από το Χ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v