Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κωστάκος:Ικανοποίηση για πορεία του Πάμε Στοίχημα

Οι πωλήσεις του ”Πάμε Στοίχημα” τους 2½ πρώτους μήνες του 2007 όχι μόνο δεν υπολείπονται των αντίστοιχων των ετών 2004-2006, αλλά εξελίσσονται κατά τρόπο ικανοποιητικό, δηλώνει ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ, κ. Σ. Κωστάκος, συμπληρώνοντας ότι η εταιρία βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Κωστάκος:Ικανοποίηση για πορεία του Πάμε Στοίχημα
Οι πωλήσεις του ”Πάμε Στοίχημα” τους 2½ πρώτους μήνες του 2007 όχι μόνο δεν υπολείπονται των αντίστοιχων των ετών 2004-2006, αλλά εξελίσσονται κατά τρόπο ικανοποιητικό, δηλώνει ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ, κ. Σ. Κωστάκος, συμπληρώνοντας ότι η εταιρία βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Υπενθυμίζεται ότι το 2007 αποτελεί το πρώτο έτος όπου ο οργανισμός έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τη διαχείριση του ”Πάμε Στοίχημα”.

Η πλήρης δήλωση του κ. Σ. Κωστάκου:

Απευθυνόμενος, την 7η Νοεμβρίου του 2006, προς τους εργαζομένους της εταιρίας, είχα την ευκαιρία να επισημάνω εγγράφως, πλην άλλων, και τα εξής:

”... Ύστερα από επτά (7) χρόνια συνεργασίας με την INTRALOT, η ΟΠΑΠ Α.Ε. όφειλε και βεβαίως οφείλει να αποδείξει και να επιβεβαιώσει στην πράξη ότι μπορεί και μόνη της”

”… Πέρα από κάθε επιφύλαξη, το εγχείρημα αυτό συνιστά μια ”δοκιμασία”

”... Κι αν κάποιοι ξαφνιάζονται από την απάντηση, θα πρέπει εν τέλει να την επικροτήσουν. Γιατί, με απλά λόγια, υποδηλώνει ότι η διοίκηση της εταιρίας –μολονότι αποφασίζει και υλοποιεί το αυτονόητα ορθό– έχει και γνώση και επίγνωση των δυσκολιών. Υποδηλώνει, επιπρόσθετα, ότι και πρωτοβουλίες αναλαμβάνει, αλλά και τις ευθύνες της. Γιατί γνωρίζει καλώς ότι η ανάληψη της διοργάνωσης του Στοιχήματος δεν είναι αυτοσκοπός.

Σε αντίθεση, βεβαίως, με την κατά πάντα ομαλή μετάβαση στις νέες συνθήκες και ακόμη περισσότερο με τους στόχους και τις προοπτικές, μπροστά από τις προκλήσεις που έρχονται από το μέλλον”

”... Kατά συνέπεια η ΟΠΑΠ Α.Ε. καλείται να κερδίσει δύο (2)... στοιχήματα:

α) Εκείνο της 29/1/07

β) Εκείνο της 29/7/07

Και είναι αποφασισμένη να τα κερδίσει.

Γιατί το μέλλον δεν χαρίζεται. ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ!”

-Όλα τα (αποσπασματικά, βεβαίως) προαναφερόμενα δεν... επιστρατεύονται ως ”άλλοθι” στην αυστηρή κριτική (καλοδεχούμενη, σε κάθε περίπτωση) που ασκήθηκε τις τελευταίες ημέρες για λάθη ή παραλείψεις. Αλίμονο, άλλωστε, αν καλοδεχούμενη ήταν μόνο η κριτική εκείνη που σχολίαζε τα θετικά βήματα που προηγήθηκαν. Ναι, λοιπόν! Και λάθη και παραλείψεις σημειώθηκαν. Είναι, ωστόσο, άδικο να τα χρεώνονται εκείνοι που –χωρίς να είναι ”μάγοι” και πολύ περισσότερο... ”μαθητευόμενοι μάγοι”- έχουν, πραγματικά, ριχτεί με αυτοθυσία στη μάχη για να κερδίσει η ΟΠΑΠ Α.Ε. το πραγματικά μεγάλο στοίχημα.

Σε όλους αυτούς, που πέτυχαν την ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ (και μόνο όσοι, ενδεχομένως, δεν θέλουν, αδυνατούν να κατανοήσουν τη σημασία της) οφείλω να εκφράσω και δημόσια τις ευχαριστίες της διοίκησης.

Σε όλους αυτούς που, σε ποσοστό 99%, λειτουργούν σε ένα εντελώς καινούργιο, ιδιόμορφο και απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον, οφείλω να εκφράσω και δημόσια τις ευχαριστίες της διοίκησης.

Σε όλους αυτούς που πασχίζουν και μοχθούν καθημερινά, πετυχαίνοντας και διασφαλίζοντας ”μέρα με τη μέρα” το (μέχρι χθες) ακατόρθωτo, οφείλω να εκφράσω και δημόσια τις ευχαριστίες της διοίκησης.

Ευχαριστίες που, ειλικρινά, οφείλονται και στους κρίνοντες και επικρίνοντες, αλλά μόνο κατά το σκέλος των διαπιστώσεων (και όχι των λόγων που, ένας έκαστος, εκτιμά ότι οφείλονται λάθη και παραλείψεις).

Συνεκτιμώμενου, μάλιστα, του γεγονότος ότι –όπως από τα επίσημα στοιχεία προκύπτει– στους μόλις 2½ πρώτους μήνες οι πωλήσεις της εταιρίας για το παιχνίδι ”Πάμε Στοίχημα” όχι μόνο δεν υπολείπονται των αντίστοιχων των ετών 2004-2006, αλλά εξελίσσονται κατά τρόπο ικανοποιητικό, εξάγεται το συμπέρασμα ότι η εταιρία βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά και με πλήρη επίγνωση του γεγονότος ότι ο δρόμος είναι ανηφορικός και έτσι θα συνεχίσει να είναι για ικανό, ακόμη, χρονικό διάστημα.

Υπάρχει όμως και η θέληση και η βούληση, προεχόντως δε η ικανότητα των στελεχών της εταιρίας, που οδηγούν με ασφάλεια στην εξελικτική των πραγμάτων πορεία.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v