Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιασώ: ΑΜΚ 3,27 εκατ. ευρώ στην Ιασώ Θεσσαλίας

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 3,27 εκατ. ευρώ ολοκλήρωσε πρόσφατα το Ιασώ Θεσσαλίας με αποτέλεσμα το μετοχικό του κεφάλαιο να ανέλθει πλέον στα 9,8 εκατ ευρώ. Την αύξηση κάλυψαν κατά 39,6% οι ιατροί που θα στελεχώσουν το Ιασώ Θεσσαλίας και οι οποίοι πλέον κατέχουν ποσοστό που ξεπερνά το 30% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Ιασώ: ΑΜΚ 3,27 εκατ. ευρώ στην Ιασώ Θεσσαλίας
Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 3,27 εκατ. ευρώ ολοκλήρωσε πρόσφατα το Ιασώ Θεσσαλίας με αποτέλεσμα το μετοχικό του κεφάλαιο να ανέλθει πλέον στα 9,8 εκατ ευρώ.



Την αύξηση κάλυψαν κατά 39,6% οι ιατροί που θα στελεχώσουν το Ιασώ Θεσσαλίας και οι οποίοι πλέον κατέχουν ποσοστό που ξεπερνά το 30% του μετοχικού της κεφαλαίου. Το υπόλοιπο 60,4% της αύξησης καλύφθηκε από την Ιασώ που κατέχει λίγο κάτω από το 70% του μετοχικού κεφαλαίου της Ιασώ Θεσσαλίας.

Ειδικότερα, εκδόθηκαν 327.480 νέες κοινές μετοχές οι οποίες διατέθηκαν στην τιμή των 10 ευρώ βάσει της απόφασης που είχε λάβει η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων του κατά την 25η Νοεμβρίου του 2006.

Τα ίδια κεφάλαια της Ιασώ Θεσσαλίας ανέρχονται πλέον στα 12,4 εκατ. ευρώ. Τα κεφάλαια της αύξησης μαζί με τη σύναψη δανεισμού θα χρηματοδοτήσουν μερικώς τη δεύτερη φάση αποπεράτωσης των κτιριακών εγκαταστάσεων της μαιευτικής, γυναικολογικής και γενικής κλινικής που ανεγείρει η Ιασώ Θεσσαλίας στην περιοχή Νίκαια της Λάρισας επί ιδιόκτητου οικοπέδου 50 στρεμμάτων.

Το έργο έχει αναλάβει η Intrakat, είναι συνολικού προϋπολογισμού 20,7 εκατ. ευρώ και προβλέπεται να αποπερατωθεί περίπου στο τέλος του 2008.

Μέχρι τότε είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει και νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην Ιασώ Θεσσαλίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v