Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωπαϊκή Πίστη: Αύξηση παραγωγής στο α’ 3μηνο

Με σημαντικούς ρυθμούς αυξάνεται η παραγωγή ασφαλίστρων της Ευρωπαϊκής Πίστης τους πρώτους μήνες του 2007. Συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών της ασφαλιστικής εταιρίας αυξήθηκε κατά 55,1% το πρώτο τρίμηνο του έτους σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Ευρωπαϊκή Πίστη: Αύξηση παραγωγής στο α’ 3μηνο
Με σημαντικούς ρυθμούς αυξάνεται η παραγωγή ασφαλίστρων της Ευρωπαϊκής Πίστης τους πρώτους μήνες του 2007.

Συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών της ασφαλιστικής εταιρίας αυξήθηκε κατά 55,1% το πρώτο τρίμηνο του έτους σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Κατά το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου - Μαρτίου 2007 η παραγωγή ασφαλίστρων στον Κλάδο Πυρός αυξήθηκε κατά 57%, στον Κλάδο Ζωής κατά 27%, στον Κλάδο Αυτοκινήτων κατά 62%, στον Κλάδο Μεταφορών κατά 71%, στον Κλάδο Σκαφών κατά 51%, στον Κλάδο Νομικής Προστασίας κατά 102% και στον Κλάδο Οδικής Βοήθειας κατά 60%.

Σημειώνεται ότι στην παραπάνω αύξηση της παραγωγής περιλαμβάνεται μόνο το 3% των συμβολαίων που προέρχονται από την Τράπεζα Πειραιώς, με την οποία η Ευρωπαϊκή Πίστη έχει συνάψει συνεργασία, ενώ η συνολική συμμετοχή της Πειραιώς στον κύκλο εργασιών της ασφαλιστικής υπολογίζεται να ξεπεράσει το 12%.

Η διοίκηση της ΑΕΓΑ Ευρωπαϊκή Πίστη εκφράζει την πεποίθηση ότι οι υψηλοί ρυθμοί αύξησης της παραγωγής θα διατηρηθούν σε όλη τη διάρκεια της χρήσης του 2007.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v