Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία winbank και shopnow.gr

H winbank της Τράπεζας Πειραιώς και το shopnow.gr της Ελληνικής Επιστημονικής ξεκινούν μια σημαντική συνεργασία, με σκοπό τη στήριξη όσων ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Συνεργασία winbank  και shopnow.gr
H winbank (www.winbank.gr), η υπηρεσία ηλεκτρονικής τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς και το shopnow.gr, ο οn-line κατάλογος ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce directory) της Ελληνικής Επιστημονικής Α.Ε. ξεκινούν μια σημαντική συνεργασία, για να στηρίξουν όσους ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο με τους πλέον ευνοϊκούς όρους.

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που φιλοξενούνται στο shopnow και τα οποία θα συνδεθούν με την υπηρεσία winbank commerce μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2002 επωφελούνται από την προνομιακή τιμολογιακή πολιτική που παρέχει η winbank, η οποία παρέχει έως και 50% έκπτωση στο κόστος διασύνδεσης.



Το winbank commerce είναι η πρώτη ολοκληρωμένη υπηρεσία ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα για την αποδοχή πληρωμών με χρέωση πιστωτικής κάρτας μέσω Internet, με πλήρη ασφάλεια. Γίνονται δεκτές πληρωμές με όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa και MasterCard, ακόμα και με άτοκες δόσεις. Η χρέωση της κάρτας του πελάτη γίνεται μέσω του winbank payCenter, του κέντρου πληρωμών της winbank, και ταυτόχρονα ο έμπορος εξασφαλίζει την πλήρη και ευέλικτη διαχείριση των συναλλαγών του.

To shopnow.gr είναι ένας οn-line ηλεκτρονικός κατάλογος που παρέχει έναν ολοκληρωμένο, συγκεντρωτικό και λειτουργικό οδηγό στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου για τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να καταχωρίσει δωρεάν το ηλεκτρονικό κατάστημά του συμπληρώνοντας μόνο μία φόρμα. Επίσης, στα ηλεκτρονικά καταστήματα παρέχονται ειδικές δυνατότητες διαφήμισης και προβολής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v