Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Κληρώνει» αύριο για Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις της Δίας με τους πιστωτές για το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης του ομίλου. Αδιευκρίνιστες οι προθέσεις της Biomar.

«Κληρώνει» αύριο για Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες

Εκδικάζεται αύριο 15 Οκτωβρίου η αίτηση της διοίκησης της Δίας για υπαγωγή της στις διατάξεις του άρθρου 99.

Μέχρι αυτήν την ώρα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες, αλλά και με τους υπόλοιπους πιστωτές με στόχο να συμφωνήσουν σε ένα πρόγραμμα αναδιάρθρωσης του ομίλου που περιλαμβάνει και κεφαλαιοποίηση απαιτήσεων. Στόχος είναι, με βάση πληροφορίες, η εύρεση κοινά αποδεκτής λύσης,

Εν τω μεταξύ αδιευκρίνιστο παραμένει το τι θα πράξει η Biomar, εκ των μεγάλων προμηθευτών της Δίας στο κομμάτι των ιχθυοτροφών, η οποία πριν από λίγους μήνες είχε εμφανισθεί σύμφωνα με δημοσιεύματα σε ρόλο «λευκού ιππότη» για την εταιρεία.

Σήμερα πάντως στέλεχος της επιχείρησης, με το οποίο επικοινώνησε το Euro2day.gr, δεν θέλησε να σχολιάσει τις εξελίξεις ούτε και να τοποθετηθεί για τις επόμενες κινήσεις της Biomar σε σχέση με τη Δίας.

Την ώρα που η Δίας αναζητά σανίδα σωτηρίας, η Σελόντα έχει κλείσει συμφωνία με τις τράπεζες για την αναδιάρθρωσή της, ενώ ένα βήμα κοντά σε συμφωνία βρίσκεται και η Νηρεύς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v