Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μηχανική: Μειοδότης σε διαγωνισμό της ΔΕΗ

Μειοδότης σε διαγωνισμό της ΔΕΗ για την κατασκευή Σήραγγας Αποστράγγισης και Αποκατάστασης της Οδοποιίας στον Υδροηλεκτρικό Σταθμό (ΥΗΣ) Μεσοχώρας Τρικάλων ανακηρύχθηκε η Μηχανική. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 33,6 εκατ. ευρώ.

Μηχανική: Μειοδότης σε διαγωνισμό της ΔΕΗ
Μειοδότης σε διαγωνισμό της ΔΕΗ για τo έργο κατασκευής Σήραγγας Αποστράγγισης και Αποκατάστασης της Οδοποιίας στον Υδροηλεκτρικό Σταθμό (ΥΗΣ) Μεσοχώρας Τρικάλων, ανακηρύχθηκε η Μηχανική.

Ο προϋπολογισμός του συγκεκριμένου έργου είναι 33,6 εκατ. ευρώ και αφορά στην αποστράγγιση του υποβάθρου της Μεσοχώρας με την κατασκευή αποστραγγιστικής στοάς, στην αποκατάσταση της οδοποιίας μήκους 1.500 μέτρων, στην κατασκευή οδικής σήραγγας μήκους 1.000 μέτρων και οδικής γέφυρας συνολικού ανοίγματος 110 μέτρων.

Το χρονοδιάγραμμα περάτωσης του έργου είναι 24 μήνες από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου δίνεται η δυνατότητα έναρξης λειτουργίας του Υδροηλεκτρικού Σταθμού Μεσοχώρας που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους της Ελλάδας, ισχύος 160 MW.

Η εισηγμένη είχε και κατά το παρελθόν συμμετάσχει στην κατασκευή του ΥΗΣ Μεσοχώρας με τη δημιουργία σήραγγας προσαγωγής στον ΥΗΣ και την κατασκευή της οδικής σήραγγας Σκάλας Σκορλίγκα μήκους 1.100 μέτρων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v