Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Δ. Λόης στη διοικητική ομάδα της Coca-Cola 3E

Η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως ανακοινώνει οτι ο κ. Δημήτρης Λόης προστίθεται στην Διοικητική Ομάδα της εταιρείας στη θεση του Εκτελεστικού Συμβούλου του κ. Δώρου Κωνσταντίνου.

Ο Δ. Λόης στη διοικητική ομάδα της Coca-Cola 3E
Η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως ανακοινώνει οτι ο κ. Δημήτρης Λόης προστίθεται στην Διοικητική Ομάδα της εταιρείας στη θεση του Εκτελεστικού Συμβούλου του κ. Δώρου Κωνσταντίνου.

Ο κ. Λόης θα είναι αρμόδιος για το σχεδιασμό και την υλοποίηση ενεργειών στρατηγικής φύσεως και θα αποτελεί μέλος του Operating Committee της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Ο κ. Λόης έρχεται στην Coca-Cola Τρία Έψιλον από την Frigoglass ΑΒΕΕ, παγκόσμιο ηγέτη επαγγελματικής ψύξης, που απευθύνεται κυρίως στον κλάδο αναψυκτικών και ποτών, στην οποία κατέχει την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. Υπο την ηγεσία του, η Frigoglass αναδείχθηκε σε παγκόσμιο κυρίαρχο στην αγορά Ice Cold Merchandising, με δραστηριότητες σε 16 χώρες, διευρυμένη πελατειακή βάση και γερά θεμέλια περαιτέρω ανάπτυξης.

Το 1997 ο κ. Λόης ξεκίνησε την πορεία του στην Frigoglass ως Γενικός Διευθυντής της υαλουργείας STIND S.A. στην Βουλγαρία, αναλαμβάνοντας αργότερα τη θέση του Διευθυντή Κλάδου Υαλουργίας. Το 2000 του ανατέθηκαν τα καθήκοντα του Διευθυντή του κλάδου επαγγελματικής ψύξης, ο οποίος το 2001 επεκτάθηκε περιλαμβάνοντας τις δραστηριότητες Norcool και Husky. Κατά το διάστημα της θητείας του, επετεύχθηκε η ομαλή και αποτελεσματική ενσωμάτωση των νεοαποκτηθέντων δραστηριοτήτων, δημιουργώντας ένα πρωταγωνιστή στην αγορά Ice Cold Merchandising.

Η καριέρα του κ. Λόη είχε ξεκινήσει το 1988 στην Ελληνικοί Λευκόλιθοι AE, μία από τις ηγετικές Ευρωπαικές εταιρείες Μαγνησίτη, στην οποία ανέλαβε διάφορες διευθυντικές θέσεις, περιλαμβανομένης και αυτής του Business Development Manager. Ο κ. Λόη είναι 46 ετών, κατέχει πτυχίο Χημικού Μηχανικού από το Illinois Institute of Technology (BSc.) και μεταπτυχιακό τίτλο από το Northeastern University (MSc.), είναι παντρεμένος με την Μάρη και έχουν δύο κόρες.

Ο κ. Δώρος Κωνσταντίνου, Διευθύνων Σύμβουλος της Coca-Cola Τρία Έψιλον, δήλωσε: ”Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο Δημήτρης αποφάσισε να γίνει μέλος της ομάδα μας. Η αδιαμφισβήτητη εμπειρία του και οι διοικητικές του ικανότητες ενισχύουν σημαντικά την υπάρχουσα διοικητική ομάδα. Είμαι πεπεισμένος ότι η γνώση που διαθέτει για τον κλάδο δραστηριοποίησής μας και ευρύτερα για την παγκόσμια αγορά ποτών, σε συνδυασμό με τη διεθνή εμπειρία του, θα προσδώσουν σημαντική αξία στην εταιρία μας και στην υλοποίηση της στρατηγικής μας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v