Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Νέες γρηγορότερες ταχύτητες πρόσβασης

Ακόμα πιο γρήγορη ευρυζωνική πρόσβαση με δύο νέες υψηλότερες ταχύτητες θα προσφέρει ο ΟΤΕ, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για τη διάδοση της ευρυζωνικότητας. Αρχικά, θα προσφέρονται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και σταδιακά σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας.

ΟΤΕ: Νέες γρηγορότερες ταχύτητες πρόσβασης
Ακόμα πιο γρήγορη ευρυζωνική πρόσβαση με δύο νέες υψηλότερες ταχύτητες θα προσφέρει ο ΟΤΕ, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για τη διάδοση της ευρυζωνικότητας, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εισηγμένης.

Οι νέες ταχύτητες έρχονται να καλύψουν πιο ολοκληρωμένα τις εξειδικευμένες ανάγκες καταναλωτών και επιχειρήσεων.

Επενδύοντας συστηματικά στη δημιουργία νέων ευρυζωνικών υποδομών, ο ΟΤΕ, στις ήδη υπάρχουσες ονομαστικές ταχύτητες πρόσβασης (768, 1024, 2048 Kbps), προσθέτει μέσα στο Μάιο και τις εξής: 4.096/256 Kbps (download upload) και 8.192/384(download/upload).

Οι δύο νέες ταχύτητες, εκτός από ακόμη πιο γρήγορη μεταφορά δεδομένων, δίνουν επιπλέον τη δυνατότητα παροχής προηγμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών που απαιτούν μεγαλύτερη χωρητικότητα δικτύου.

Αρχικά, θα προσφέρονται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και σταδιακά σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας.

Κατά την εμπορική παρουσίαση των δύο νέων ταχυτήτων θα ανακοινωθεί η ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική τους και θα παρέχεται on-line η δυνατότητα αναζήτησης διαθεσιμότητας των παραπάνω ταχυτήτων ανά περιοχή.

Η παροχή ακόμη πιο γρήγορης πρόσβασης ADSL πανελλαδικά από τον ΟΤΕ αποτελεί ένα ακόμα βήμα στο δρόμο για την σύγκλιση της Ελλάδας με τους ευρωπαίους εταίρους της, επισημαίνει ο ΟΤΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v