Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέος κύκλος εκδηλώσεων για τις startups από τα Public

Το Public και το Startupper.gr διοργανώνουν την Τρίτη 7/10/2014 στις 19.00 στο Public Συντάγματος την πρώτη εκδήλωση του νέου κύκλου συνεδριών για τη νέα επιχειρηματικότητα, με θέμα τον οικονομικό σχεδιασμό μίας νέας επιχείρησης.

Νέος κύκλος εκδηλώσεων για τις startups από τα Public

Εκδηλώσεις παρουσιάσεων και συζητήσεων για την νέα επιχειρηματικότητα και τις startups θα πραγματοποιήσει και πάλι το Public, σε συνεργασία με το Startupper.gr, την ελληνική online έκδοση αφιερωμένη στην startup επιχειρηματικότητα που δημιούργησε το site επιχειρηματικής ενημέρωσης EMEA.gr.

Το Public Συντάγματος θα φιλοξενήσει μέχρι και το τέλος Δεκεμβρίου 6 συνεδρίες, όπου επιτυχημένοι επαγγελματίες από τον χώρο της επιχειρηματικότητας και της τεχνολογίας θα «παραδώσουν» σύντομα «μαθήματα» και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις του κοινού για τα θέματα που τους απασχολούν.

Η πρώτη εκδήλωση του δεύτερου κύκλου πραγματοποιείται την Τρίτη 07 Οκτωβρίου στις 19:00. Προσκεκλημένος είναι ο Μπάμπης Διβάρης, λογιστής - φορολογικός σύμβουλος στην εταιρία PDZ Audit, ο οποίος θα αναφερθεί στον οικονομικό και φορολογικό σχεδιασμό μίας νέας επιχείρησης καθώς και στο θεσμικό περιβάλλον και στο νομικό πλαίσιο που διέπει την ίδρυση μίας επιχείρησης στην Ελλάδα. Επίσης, στο φορολογικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία των επιχειρήσεων στην Ελλάδα καθώς και στο λογιστικό πλαίσιο, με έμφαση στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, σε σύγκριση με τα ελληνικά. Επιπλέον, θα αναφερθεί στις υποχρεώσεις και τα ωφελήματα που προκύπτουν από το θεσμικό πλαίσιο για τους νέους επιχειρηματίες, ενώ τέλος θα κάνει αναφορά και στα βασικά φορολογικά χαρακτηριστικά χωρών που κερδίζουν το ενδιαφέρον κυρίως των τεχνολογικών εταιριών, όπως είναι η Κύπρος, η Αγγλία και η Ιρλανδία.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μπάμπης Διβάρης είναι έμπειρος λογιστής, με εξειδίκευση στη φορολογική νομοθεσία και στην έναρξη επιχειρήσεων. Έχει εργασθεί ως Οικονομικός Διευθυντής και Προϊστάμενος Λογιστηρίων σε θυγατρικές και υποκαταστήματα πολυεθνικών εταιριών όπως FCE Bank, Maersk, Thomas Cook, Deloitte, Werfen. Έχει διατελέσει καθηγητής Φορολογικής Νομοθεσίας στο Saint George College. Διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στην έναρξη, στελέχωση και οργάνωση οικονομικών τμημάτων.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη και δωρεάν, ωστόσο ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Βρείτε τη φόρμα συμμετοχής εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v